reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

kasiulla - to tylko się cieszyć , że Lenka się tak świetnie rozwija:tak:

, Kuba też jest bardzo żywiołowy i wszędzie go pełno - to jest zależne od temperamentu i tyle.

Mi ostatnio teściowa powiedziała, że Kuba jest taki ... bo ja go źle wychowuje :baffled: :confused: w sumie to nie wiem o co jej chodziło

- ok jest ruchliwy ale jak jestem u nich to ani nie krzyczy, ani nie szkudzi, widzi go raz na pół roku i straszy ..."zaraz wsadze cie to tego ciemnego pudła" - porąbana

- nie wiem przecież go nie posadze na krześle i nie będzie siedział przy stole z głupkowatym uśmiechem - przeszkadza jej że chodzi po mieszkaniu :wściekła/y:

- brak mi słów do tej Pani ...- najlepsze jest to , że ona krytykuje mnie jako matke sama nie mając dzieci i zielonego pojęcia o czym wogóle mówi - wielka Pani ( to jest przyszywana teściowa- macocha Jacka) - ona tylko mi docina :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: a ja staram się nie dać wyprowadzić z równowagi i odbijam piłeczkę. Ale kiedyś nie wytrzymam i na odbiciu piłeczki się nie skończy

Już raz wyprowadziła mnie z równowagi ,że ją opie..... to był dzień Naszego ślubu - nigdy jej tego nie zapomne !!!!!

reklama
Aqua- a to dobre ...dziecko jest żywiołowe ..bo źle je wychowujemy...co to za babsztyl z tej "teściowej"...jezu ale ludzie sa porąbani:szok: Ty się kochana nic nie przejmuj i rób poprostu swoje....:tak: :tak: :tak: a takie głupie gadanie teściowej olej sikiem prostym przesyłam uściski dla Ciebie i Kubaska

Kasia- ale Lenka ciekawa świata....i to normalne w jej wieku..:tak: :tak: :tak: buziaki

A mój Antoś też jest niezłym rozbójnikiem....ostatnio wali głową w szafe albo w regał ...ale najlepsze jest jak robi czołobicia i ma bliskie spotkania z panelami...śmiać mi się tak chce ...otwiera wszystko ...wyjmuje... zagląda ...a ulubione "zabawki" to pilot od TV i telefon domowy i oczywiście nasze komórki....nie dajemy mu ale czasami i tak sam wyczai :tak: :tak: :tak:

karolkaz - wiem wiem nie można mieć wszystkiego - mam najlepszego pod słonicem męża i ukochanego syna więcej do szczęścia mi nie potrzeba a napewno nie JEJ hehehe

a dzieciaczki są ciekawe wszystkiego bo to dla nich nowe i super jakoś muszą się wszystkiego nauczyć a my po to jesteśmy, żeby im w tym pomóc i kochać je ponadżycie

Babcia Igora wczoiraj powiedziałą ze moje dziecię ma anemię do nie je zieminaków...

grzeczna byłam cały długi weekend, wczoraj już nie wyrobiłam, i znowu jestem be :baffled:

aua - do pełni szczescia to tylko siostrzyczki dla synka :-D

a jagunia zrobiła dzisiaj dwa SAMODZIELNE kroczki, poczym roześmiała się na głos:-D

GRATULACJE DLA JAGÓDKI !:-)

a co do odkrywania świata - Maks nad morzem był zachwycony plażą i piaskiem i z tego zachwytu z rozmysłem wsadził całą twarz w piach ! :-D a co się potem napluł ...
alurat ten rodzaj kontaktu z piachem mu sie najmniej spodobał, bo potem już tego nie powtarzał ;-)

koga :) dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D

aqua olej idiotkę... no już większej bzdury dawno nie słyszałam... co za kretynka
maga gratulacje dla Jagódki !!!!! brawoooo :tak:

Ja też śpieszę donieść, że długi weekend obfitował nam w nowe próby chodzenia :) Miłkowy sukces - cztery kroczki :) jaśli odległość jest nieduża to postara się do mnie przyjdzie :) jeśli jednak uzna, że za dalego bach na czworaki :) oj cykorek z tego mojego aniołka :-)

reklama
koga jagodę piasek brzydzi...wczoraj w piaskownicy mama lepiej bawiła sie niż córka:-D widzę,że twój synek jest bardziej otwarty na takie eksperymenty:tak:

Do góry