reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Ell walcz i nie poddawaj się! W chwilach zwątpienia popatrz na swą kruszynkę i na pewno znajdziesz w sobie siły do dalszej walki. I pisz do nas:tak:

Ell, latwo nam pisac, Tobie trudniej byc dzielna.... ALE BADZ, mimo wszystko! A my myslami jestesmy z Toba. Trzymaj sie dzielnie, Dziewczyno! SCISKAM MOCNO!!

Dziewczyny jak tam z waszymi kilogramami na plusie? przed inauguracja sezonu plażowego?
Ja mam jeszcze sporo nadbagażu i niestety nie moge go zrzucic:wściekła/y: :szok: :baffled: co tu robić? co tu robic ? chyba w ramach zachęty dla siebie samej stanę sobie przed lustrem w kostiumie kapielowym i sobie popatrze:-)

Ja się codziennie oglądam w bieliźnie i niby 1 kg spadł ale gdzie to nie wiem:-D Nic nie widzę:tak: Ach jak popatrzę na dawne zdjęcia w kostiumie to się zastanawiam czy to ja:zawstydzona/y: Bo od dawnej wagi to mnie dzieli niby tylko 9 kg ale głównie to się w brzuchu i tyłku zatrzymało:-)

Ja niestety też nie jestem zadowolona ze swojej figury. Odkąd przestałam karmić piersią, przybyło mi trochę ciała w biodrach i na brzuchu. Waga się nie zmieniła, ale chyba dlatego, że piersi mniej ważą;-) :-D

U mnie niby tylko jeszcze 3 kilogramy na plusie ,ale co z tego jak juz to cialo nie takie...Rozstepy na brzuchu,skora jakas nie teges,piersi juz nie takie jedrne(opalanie toples tylko jak inni nie widza:-)-hahaha)....

I tez jak patrze na dawne fotki to plakac az sie chce...a ja niedobra kiedys nazekalam...a teraz bym tyle oddala zeby chociaz ten brzuszek bez rozstepow byl...

Ale z drugiej strony tak sie nazeka nad tymi kilogramami ale zeby tak pocwiczyc,ograniczyc jedzenie itd...to nieeeeeeeee...po co lepiej nachlac sie piwa na wieczor,zjesc jakiegos fast fooda,slodycze winko nooo a wtedy rachunek sie ma....:wściekła/y:

I teraz tak sobie mysze ze na ten urlopik juz za dwa tygodnie jade-i jak ja sie ludziom na oczy pokaze:szok::baffled:

U mnie na razie -1 ale walczę dalej i do lata będę laska a co :-)

A Asię mamę Marcinka uprasza się o niebluźnienie, bo na zdjęciach właśnie nie dalej jak wczoraj podziwiałam twój superpłaski brzuch;-) więc proszę nie denerwować innych

reklama
Do góry