reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Sylwia ale ja Ci powiem że takie dyskotekowe to też nie nasze, na dyskoteki nie chodzimy a jak mam potańczyć to przy takiej jakiejś bardziej swojskiej muzie - np na weselu albo prywatce z sąsiadami :) - zapodamy sobie wtedy przeboje z lat 80tych i heja!!!! A tańce kursowe to są bardziej sztuką dla sztuki i po prostu po to żeby się poruszać i roztańczyć - jako aktywność fizyczna, bo na imprezkach raczej rzadko wykorzystywane

A ja tanczyc lubie-na dyskoteki tez uwielbiam chodzic...moze nie co tydzien ale lubie wskoczyc od czasu do czasu na parkiet przy czarnych rytmach i "heja bamboleja"-coco dzambo i do przodu...:-D:-)

ja tez za dyskotekami nie przepadam, raczej imprezy biesiadne, weselne, prywatki:-D - taka swojska muzyka do tańczenia

No ja właśnie miałam was pytać o to bo ja chociaż karmię tylko dwa razy - rano i wieczorem, okresu nie mam...już się zaczynam zastanawiać czy jakiegoś testu nie powinnam robić (chociaż nie ryzykujemy) ...dziwne - czy są inne mamuśki które tak mało karmią a nie mają okresu???
Basiu ja juz skończyłam karmienie a okresu nadal nie widać lecę we wtorek do lekarza skontrolować niby nie tesknie za nim ale lepiej to sprawdzić to dam znać czy to normwlne jak wróce

a co do antykoncepcji to właśnie poprosze o plastry jak pójde

A ja dostaje szalu jak ide na dyskoteke i leca tam przeboje z podstawowki...:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Najczesciej takie cos zdaza sie w malych dyskotekach w malych miastach..jak np.Tczew..Dlatego jak poszalec to zawsze jechalismy do Trojmiasta...Sopot gora...:tak: :tak: :tak: :-) :-) :-)

Hi hi Pati jak szaleć to szaleć mówisz:-) ja tam też tańcze ale w sobie tylko znanych rytmach:-D a czarne rytmy hmmm lubię.
Lubię tez czasem na karaoke się wygłupić:tak:

Ja to ogolnie wstydliwa jestem ale raz bylismy w knajpce gdzie karaoke bylo i po 3 drinach zapragnelam miec tez mikrofon w lapach...No i jak sie dorwalam to "czarne oczy "tak odstawilam ze ho ho...Na szczescie bylo kilku innych co chcialo mnie przekrzyczec wiec nie bylo az takiej siary....

Ale przyznam ze z rana duzoooo spiewam,ale nie zostaje to docenione wogole...:wściekła/y: Zazwyczaj stary do mnie mowi "Patrycja wez juz badz cicho dobra" albo pospiewaj sobie jak pojde do pracy... A ja mu zawsze wykrzycze " przez ciebie moj talent sie marnuje"!!!!!:wściekła/y: a on zawsze wybucha smiechem ....:-D talent.....buhahahaha

reklama
No to ja odstaje od Szanownego Ogolu, bo moj "spiew" pozal sie Boze slyszy tylko Mateusz :-D :-D :-D Musze sie niezle hamowac, zeby czasem mu nie zaczac nucic kolysanek przy kims hehe.... a na karaoke to mnie nikt nie namowi nawet na Mazurach hihihi

Do góry