reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
ci co mnie słabo znają też tak twierdzą ale ja i mój mąż widzimy róznice może i jest płaski ale juz nie ma wciecia takiego jak było ale powiem wam ze wcale jeszcze nie ćwiczyłam wiec myśle ze może jak poćwicze..... ta jasne ....jak byłam w ciązy to dowiadywałam sie już gdzie jakiś aerobik w pobliżu ale jak juz urodziłam i zobaczyłam ze w miarę wyglądam to straciłam ciązowy zapał do ćwiczen

No ja jak patrze na siebie w ciuszkach to jest dość ok (porównując do mnie sprzed ciąży bo w porównaniu do Beaty...- bez komentarza :) ) gorzej jak zdejmę ubranie -tutaj łapię doła- wcięcie w talii ledwo widoczne - jakieś takie wałeczki bo bokach zamiast tego i brzuszek wystaje choć nigdy nie był płaski, ale teraz jest w dodatku z lekka rozciągnięty :(

Basiu przecież o to chodzi zeby wrócic do swojego fasonu a nie czyjegoś
ja też jak sie rozbiorę to nie jest tak super jędrny

reklama
beatko waże duzo hihihi:-D :-D :-D :-D ;-) ,wsumie to o wage mi nie chodzi tylko o moje kształty. Nie jest dlamnie problemem ile waże tylko że źle wyglądam a co gorsza źle się czuje w swoim ciele. W ciąży przytyłam 31kg(!!)-pozostawie to bez komentarza;-) 20 kg już zgubiłam no ale ile mi sadła zostało to historia :-) , jestem poprostu masą obwisłego sadełka ;-) .Wiem że bez ćwiczeń to nie wróce do dawnej sylwetki :-( ale jestem na dobrej drodze:-D . Diete mam dobrą (jestem wegetarianką więc podstawą moich posiłków sąwarzywa i owoce ) więc pozostaje mi tylko ćwiczyć ..........:-)

Do góry