reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
a ja jestem jakis bezczeluch totalny :-)
Bylam, niedawno z mama w IKEA... o czywiscie zrobilam sie na maksiora glodna... a do hotdogow kolejka gigantyczna (niedziela i wszyscy ludzie IKEA)... mnie juz nogi i krzyz bola od lazenia tak, ze czyje sie jak ten pajak, co spadl i "zlamal sobie w krzyzu gnat".... podeszlam wiec na poczotek kolejki i mowie grzecznie, ze mam zgodnie i nieskomplikowane zamowienie i ze jestem w ciazy :-)
Wiekszosc ludzi spokjo... po prostu sobie podeszlam, ale jedna bezczelna baba komentarz na caly glos, ze ciekawe co to za ciaza, ze jej nie widac....
baba grubasna a wielkim brzuszyskiem, wiec palnelam cos o tym, ze dzieki bogu jej nigdy nie dogonie :-)
zamknela sie i kupilam, co mialam kupic bez tej olbrzymiej nkolejki...
pewnie dla obcych osob nie widac , ze jestem w ciazy, ale Ci, co mnie znaja, sami pytaja, czy przypadkiem nie czekam na dzidzie :-), bo jakos inaczej wygladam i wreszcie nie jestem tak pozapadana :-)

A u mnie znowu chyba brzuszek zwiększył objętość. Dziś przepiełam gumkę w spodniach na następną dziurkę- jak tak dalej pójdzie to mi obwodu spodni zabraknie. :laugh:

itsagirl9wu.gif

a dziekuje, dziekuje.... chociaz Wy pochwalacie moje zachowanie, bo mama z lekka mnie opierniczyla... nie bardzo, zle...
a rosnacym brzuszkiem, to tyl;ko sie cieszyc...
u mnie chyba ruszyl :-) od 3 dni o 1 -1,5 cm. dziennie wiecej :-)
I w banku przepuscili mnie w kolejce :-) (ale strasznie sie wypinalam, bo nie chcialo mi sie stac ;-) )

reklama
Do góry