reklama
Kira - na pewno waga jeszcze podskoczy - dzidzia rośnie
Ja to już się nieraz śmieję do męża że juz spory ten brzuchol mam i waga niech się może zatrzyma (odpukać na razie stoi) ale to przejściowe
- ale niestety ludzie w komunikacji jakoś chyba tego tak czy siak nie dostrzegaja
Ja to już się nieraz śmieję do męża że juz spory ten brzuchol mam i waga niech się może zatrzyma (odpukać na razie stoi) ale to przejściowe
S
Szczęściara20
Gość
MNie tak naprawde rozpycha w tym miesiącu , martwie się troszke bo mam ślub i musze co chwilke jeździć do przymiarki:-) w ciągu tych miesięcy w których nosze Dzidka przybyło mnie 5 kg ale to wszytsko poszło na BIUŚCIK ;D
Hmm nie wiem jakby ludzie reagowali na moj brzusio w komunikacji miejskiej bo nie jeżdze niczym poza autem
ale szczerze to juz każdy zauważa że jestem w ciąży wydaje mi sie że jeśli ktoś nie chce to nawet kobiecie
w 9 miesiącu nie ustąpi miejsca i uda że nie widzi ciąży
ale szczerze to juz każdy zauważa że jestem w ciąży wydaje mi sie że jeśli ktoś nie chce to nawet kobiecie
w 9 miesiącu nie ustąpi miejsca i uda że nie widzi ciąży
Macie racje - jak ktoś chce to zauważy - a jak ktoś nie chce ustąpić to będzie głowę odwracał w drugą strone ech... dobrze, że jeszcze tylko 20 tygodni, z czego na 100% nie będę jeździła cały czas komuikacją więc przeżyję 
Potrzeby siedzienia to może i ja jeszcze takiej nie mam ale jak jest zapchany tramwaj i jeszcze szarpie okrutnie to dla samego bezpieczeństwa lepiej usiąść niż gdzieś brzuszkiem uderzyć - ja już raz o mały włos na kasowniku się brzucholkiem nie zatrzymałam i od tego czasu jestem bardzo wyczulona 
reklama