Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mój na wysokości pępka stoi w miejscu bo cały czas ma 80 cm, natomiast pod pępkiem tak jak pas od biodrówek przebiega to skoczyło do 81 cm, tak jakby rósł dołem
Mój też jest pod pępkiem szerszy niz na jego wysokości no wieczorkiem zmierze i dowiem sie ile mi przybyło a że jeszcze bede po spotkaniu
z koleżanką ( mają być lodziki dla cieżarnej ) wiec pewnie przybedzie kilka cm ;D
boje sie nawet mierzyc...ale ale jak mnie cos najdzie pewnie to zrobie i podziele sie nowinka....centymetrowa...moze to smieszne ale im wiekszy brzusio tym wydaje sie sobie smuklejsza...hahaha.... mama mowi ze z tylu nie widac ze w ciazy jestem doopiero jak sie odwroce bokiem :-)
:-) Misqu zgrabniusia jestes i do tego brzunio tez zgrabniutki..... do tego wygladasz na drobra kobitke - słodki widok...mi sie bardzo takie kobiety podobaja w ciazy,...pewnie dlatego ze sama jestem nie za mala ;-)
oj dziewczyny jestescie kochane....wstawiam to zebyscie mialy porownanie mnie przed i w trakcie ciazy...wystarczy na ta twarz zobaczyc .....ja nie narzekam...ale ciaza troszke zmienila tu i tam :-) pozniej je wywale ....
ale juz nie bede gderac o tym obiecuje...nie chce miec skopany tylek ;-)
ps. karolla co sadzisz o wyborach 2005? (ahahaha) jak widze naszych kolegow po achu wypowiadajacych sie na te tematy....rece opadaja ;-)
Myfa w jednym i drugim przypadku buzia śliczna !! U mnie tez policzki wybiły przy ciąży każdy mówi ze okrągła sie na buzi zrobiłam
a ze zawsze miała okrągłą to teraz już mam ksieżyc w pełni no ale cóz taki urok!! ;D
Co do wyborów to ach szkoda gadac ciekawa jestem czy Giertych dostanie sie do sejmu ponoc nie jest to oczywiste
może liga mandatu w w-wie nie dostac ale by było sejm bez Romana !!! ;D