reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

A ja w ramach powrotu do formy kupiłam sobie na allegro rolki dzisiaj przyszły myślałam że jazda na nich to pestka jak na łyżwach hmm jest jednak
różnica kurcze jak sie nie zabije bedzie dobrze ;D

reklama
Misia, mnie sie tyz podobuje :-)

A kurcze... ja jak robilam kilka razy srednim brazem, to mialam czarne!!!!

Karolla... trza bylo pytac. Ja jezdzilam wyczynowo niemalze na lyzwach, na wrotkach tez daje rade, a na rolkach.. tez daje reade, ale... wybic sobie reszte zebow ;-)
Ja nawet juz o tym nie mysle :-)

Kira właśnie ćwicze od kuchni do przedpokoju dam rade troche się pojeździ i bedzie ok! Dobrze że ochraniacze tyż kupiłam ;D

To powodzenia. Ja na szczescie nie kupilam, tylko na cudzych doszlam do wniosku, ze to nie dla mnie :-)
Ale jutro pompuje kola w rowerze :-)

A ja sukienke na slub szyje, wiec przynajmniej nie bede wiedziala, jaki ma rozmiar ;-)
A spodnie.. to cholerka... jedne w rozmiarze 40 lataja na mnie jak na wieszaku :-)... a jedne 44 sa oki :-) No , ale dopinam sie juz w 36 sprzed ciazy, tylko jakos glupio sie w nich czuje :-)

Basiii... chyba tak ;-) Jak mnie chlop nie zabije, to sobie na poprawe nastroju walne jakies mile, wesole plenerowe foteczki :-)

Misia, brawo..
Ja nawet jakbym umiala na tym cudzie techniki sie poruszac, to i tak odpada taka wersja (ze lacze spacer z mala z jazda).. bo... nie ma tak wysoko raczek w wozku :-)

Kachna... jak znajde zdjecie w czerwonym gorsecie, to Ci pokaze :-)
Ale odpadla ta wersja na slub, bo... No bo kobieta zmienna jest i jej sie odwidzialo :-)

reklama
Do góry