reklama
Misia, mnie sie tyz podobuje :-)
A kurcze... ja jak robilam kilka razy srednim brazem, to mialam czarne!!!!
Karolla... trza bylo pytac. Ja jezdzilam wyczynowo niemalze na lyzwach, na wrotkach tez daje rade, a na rolkach.. tez daje reade, ale... wybic sobie reszte zebow ;-)
Ja nawet juz o tym nie mysle :-)
A kurcze... ja jak robilam kilka razy srednim brazem, to mialam czarne!!!!
Karolla... trza bylo pytac. Ja jezdzilam wyczynowo niemalze na lyzwach, na wrotkach tez daje rade, a na rolkach.. tez daje reade, ale... wybic sobie reszte zebow ;-)
Ja nawet juz o tym nie mysle :-)
A ja sukienke na slub szyje, wiec przynajmniej nie bede wiedziala, jaki ma rozmiar ;-)
A spodnie.. to cholerka... jedne w rozmiarze 40 lataja na mnie jak na wieszaku :-)... a jedne 44 sa oki :-) No , ale dopinam sie juz w 36 sprzed ciazy, tylko jakos glupio sie w nich czuje :-)
Basiii... chyba tak ;-) Jak mnie chlop nie zabije, to sobie na poprawe nastroju walne jakies mile, wesole plenerowe foteczki :-)
A spodnie.. to cholerka... jedne w rozmiarze 40 lataja na mnie jak na wieszaku :-)... a jedne 44 sa oki :-) No , ale dopinam sie juz w 36 sprzed ciazy, tylko jakos glupio sie w nich czuje :-)
Basiii... chyba tak ;-) Jak mnie chlop nie zabije, to sobie na poprawe nastroju walne jakies mile, wesole plenerowe foteczki :-)
Kachna321bum
Fanka BB :)
a co z czerwonym gorsetem Kira?? Ja chciałam zobaczyć...
reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Misia, hahaha, swietny pomysl