E
efilo
Gość
Efilo taki brzunio jak Ty to dla mnie marzenie...
Olla - dla mnie to jest marzenie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Efilo taki brzunio jak Ty to dla mnie marzenie...

)
i laska ze hej nawet po ciazy - niestety mi ne bylo dane. Wiec wiem ze mozliwosc jest mysle tez ze moja mama to poprostu szczesciara.

;-)
ja przytyłam 27kg w ciąży więc mam szanse to zgubić, jak widzę;-) gorzej będzie ze strojem służowym w pracy, bo mamy na wymiar;-) jak będę chudła, to będzie na mnie wisiał (póki co w stary się nie wbiję za chiny i pewnie dadzą mi nowy - większy, no ale za 3 miesiące nie wiadomo jak będzie, może dostanę mniejszy niż przed ciążą;-)
)
. A co do seksiku to ja tez sie boje jak cholera. Nie wiem, czasem mi sie wydaje ze bedzie tam "szeroko" a czasem znow mysle ze moze ciasno. No i w ogole nie wyobrazam sobie jak mozna miec seks w staniku bo nawet go odchylic nie moge bo bedzie sie lalo jak z wodospadu. kurcze a jak by mialo byc w pozycji ze ja na gorze to moj maz by byl zatopiony
:-). I tak sobie mysle czy moj maz w ogole bedzie chcial dotknac jeszcze kiedys moje piersi bo takie cieknace tym mlekiem to go pewnie odrazaja, no moze nie odrazaja ale napewno patrzac na nie nie mysli "o jak bym sobie je podotykal". Wiecie o co chodzi nie?? No a co do braku ochoty na seks to tez sie przylaczam...jakos tak nie ma kiedy nawet o tym myslec a co dopiero za to sie zabrac!
;-)