Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zajrzałam dzisiaj do mojej szafy i poprzymierzałam spodniei okazało się że wchodzę we wszystkie nawet te najmniejsze ;-)
![]()
Jestem przeszczęśliwa
Wracam do normalności![]()

) więc chwila ciszy nastąpiła
zobaczymy na jak długo. pewnie dopóki go nie odłożę
, od rana biegalam z cycami, lulalam, tulilam, spiewalam i modlilam sie zeby maz z pracy wrocil bo nie dalam rady zajrzec nawet do lazienki :-( A jesli chodzi o spodnie, to przymierzylam jedne z zeszlego roku no i niestety ale nie mieszcze sie, ledwo wcisnelam na tylek, zamka juz nie zapielam... 

i wychodze te moje czekoladki i ciasteczka. Mam dola. Moze jutro bedzie lepszy dzien.
A w lustrze widzę że brak poprawy od tego czasu.
I boję się że nie tylko mnie będzie kiepsko
Zmieniłam się tam niestety - główka była zdecydowanie większa od.... innych zwiedzających 
Najgorsze o ze nie mam w ogole ochoty... nawet na jakies gierki. Cos ostatnio nawet pomyslalam ale ... mala sie obudzila mi ochota totalnie odeszla. :sick:
Wcisnęłam się w nie i siedzę taka zadowolona w nich. Śmiać mi się chce bo są tak obcisłe że wyglądam jak baleron. Na dodatek wałki wystają po bokach i z przodu z nich. A jak usiadłam to już w ogóle koszmar.