reklama

powrót do formy

Monia-a bylas juz na tej wizycie w 5-6 tygodni po porodzie?

Izka mi kazali przyjsc na wizyte po 4 tygodniach wiec bylam juz w zeszly piatek i pobrala mi wymaz (bolalo) i teraz czekam na wyniki. jeszcze tez kilka szwow wewnetrznych sie nie rozpuscilo wiec dlatego powiedziala ze mamy czekac troszke z seksikiem ale glupia ja nie zapytalam co "troszke" oznacza?????????:zawstydzona/y::-(

reklama
No Monia tzrymam kciuki zeby sie plany powiodly:tak::-D ,ja mialam plna na ten wekend ale jeszcze brudze:wściekła/y: cholerka!!!:wściekła/y:ale w przyszlym tygodniu to juz musowo...
Aha Monia!Ja w tym roku to tez ze 3 razy siekochalam:zawstydzona/y: no coz...:cool2:

Olla ale nic sie nie martw, ja w tym roku planuje nadrobic:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Teraz tylko tak glupio bo jak chcialam zajsc w ciaze to jakos tak bylo bezstresowo a teraz tylko mysle o tym by nie zajsc znow tak od razu. Jezu ale by bylo....

Jeśli chodzi o zastrzyki, to podobno bardzo się po nich tyje. No ja przynajmniej utyłam. Po Weronice poleciła mi lekarka i wzięłam 3 razy i byłam bardzo zadowolona. A potem dopiero dowiedziałam się od koleżanki, która urodziła rok po mnie i nie wzięła zastrzyków tylko pastylki, że jej lekarka powiedziała, że po tych zastrzykach bardzo się tyje. Ja utyłam w bardzo krótkim czasie ponad 10 kg. Teraz nie będę ryzykować, bo w stosunku do wagi z ciąży jestem 10 kg na minusie, a w stosunku do wagi sprzed ciąży 7 kg na minusie, więc chcę utrzymać ten trend.

Teraz mi przepisał Cerazette. Naprawdę zaczynam się zastanawiać nad tą wkładką.

Też się zastanawiam nad spiralą - co prawda pigułki łykałam juz dobrych parę lat i nigdy nie zapomniałam - ale wkładka jest zdecydowanie wygodniejsza....tylko zniechęca mnie to grzebanie tam....:confused:

Ja na wizyte do gina idę za 2 tygodnie, w tym czasie akurat przyjedzie mąż, (skubaniec wie kiedy może przyjechać :-D) i myślę że na razie zostaniemy przy gumkach.

Dziewczyny a ja po cesarce jeszcze niecałe 4 tyg a już mi sie bardzo chce:tak: że już o tatusiu nie wspomnę;-) Na razie aktywnie uprawiamy inne formy miłości ale mi się chce już normalnie:zawstydzona/y: czy po cesarce, gdy czuję się już bardzo dobrze, tez trzeba 6 tyg czekać???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry