reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy

mi zostalo 7 kg i wlaze w jedne jeansy, do reszty sie nie zblizam ale materialowe wszystkie moje!!! przyznam szczeze ze 75 kg to mi sie zdarzylo i bez ciazy wiec zle nie jest;-)

reklama
Efilo, bierze się ok, tylko muszę mieć przypominacza w telefonie. No i najgorsze to plamienie. Dziś to już 5 dzień!!!

dziewczyny ja Wam zazdroszczę... brzucha już nie mam.. tylko zostały mi szerokie biodra:-(.... wiec o spodniach sprzed ciąży nie ma mowy:szok:

u mnie @ brak, cerazzette zaczełęm brać przedwczoraj. póki co nic nie widać.
jedno co mi gin powiedział (to akurat nie ma nic wspólnego z tabletkami tylko z porodem), to że przez jakiś miesiąc jeszcze może się wydzielać nieprzyjemna woń, co jest zupełnie naturalne

Kachasek, może to nie @ tylko takie plamienie jak u mnie? Ale i tak, szybko Cię wzięło. U mnie niestety plamienie trwa..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

taa, raczej plamienie, póki co od rana jeszcze nie zauważyłam. głupie to jakieś i faktycznie szybko - po 3 tabletkach:szok:

hejka
mnie we wtorek skonczyla sie@
dostalam we wtorek i trwala do wtorku
dzis bylam u gina
zdecydowanie odradzila mi te tabletki nawet jakbym okresu nie dostala
mam poczekac do nastepnej @
i zdecydowac czy spirala
czy normalne tabletki ale pod warunkiem konca karmienia cycusiem
musze pomyslec bo mleczka w cycusiach bardzo malo wiec lepszym zabezpieczeniem sa tabletki
bo nie jedno spirale wyjmowqali juz z lozyska
w su,mie mam jakies 4 tyg na podjecie decyzji co z tym fantem zrobic

dorotka, pr
separator.gif
zeciez dziewczyny biora tableti i karmia...:confused:

reklama
Dziś miałam pierwszą wizyte po porodzie, nie ukrywam że sie jej bardzo bałam, ale gin był bardzo delikatny więc było ok. Doktorek był tak sympatyczny, że przegadaliśmy wizytę... a ja w końcu zapomniałam zapytać go o parę rzeczy :happy: Może Wy wiecie, czy mozemy już poleżeć w wannie i iść juz na basen ?? i czy mozna już zacząć normalnie ćwiczyć żeby cos zrobic z tym flakiem na brzuchu? i chciałam zapytać czy już odwazyłyscie sie na "pierwszy raz" po porodzie, ale własnie wyczytałam ze monia się jak narazie odwazyła ;)

Do góry