Dzagudzie, gratuluję i dalej czekam na nową Ciebie na zamkniętym :-)
agik, hehehe trafiłaś w samo sedno tą obrzyganą garderobą. Nawet jak się ładnie ubiorę to i tak Maks wszystko obślini, albo serem z paszczy pobrudzi
. A co do wagi to nawet udało mi się zrównać z wagą sprzed ciąży, ale niestety mięśnie zamieniły się w tkankę tłuszczową i dalej wyglądam jak wieloryb
. Ruszać mi się nie chce, może tylko tyle ile z Maksem jestem na basenie to kilka machnięć ręką zaliczę 
agik, hehehe trafiłaś w samo sedno tą obrzyganą garderobą. Nawet jak się ładnie ubiorę to i tak Maks wszystko obślini, albo serem z paszczy pobrudzi

. A co do wagi to nawet udało mi się zrównać z wagą sprzed ciąży, ale niestety mięśnie zamieniły się w tkankę tłuszczową i dalej wyglądam jak wieloryb
. Ruszać mi się nie chce, może tylko tyle ile z Maksem jestem na basenie to kilka machnięć ręką zaliczę 
koleżanka mówiła, że tak ją bolało, że nie mogła dojść potem do domu, ale myślałam że przesadziła (zawsze miała fantazję)
wolę kolejny poród;-)
cóż, wolałabym jej nie mieć wcale, ale skoro się przyplątała i ponoć duży odsetek kobiet po porodzie ją ma, to nie zostaje nic, jak ją wytępić
czekam na info o metodzie i mam się zdecydować na termin...
czy ktoś jeszcze chętny wbić szpilę?;-)na dodatek dzisiaj przyczłapało krwawienie i nie wiem, czy znów okres (po 2 tyg przerwy) czy to po badaniu