reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy

Bosze...wy macie mała nadwagę-ja jeszcze dużo.Agik wczoraj zgrzeszyłam i dieta poszła w kąt-mieliśmy w rodzine wesele i jadłam, tańczyłam, jadłam, tańczyłam i znowu jadłam hehe. Co do siłowni to nie słyszałam o przeciwwskazaniach ale zastanawiam się nad solarium podczas karmienia-wiecie coś na ten temat???

reklama
Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie intensywnych ćwiczeń (siłownia) w okresie karmienia piersią - czy można?
Coś mi się obiło o oczy ;-), że uwalniają się wtedy jakieś toksyny i dzidziuś dostaje je z mlekiem od mamy. Dobrze zapamiętałam??
Mówiłam to mojej siostrze, a ona zapytała lekarki-pediatry i tamta ją wyśmiała prawie. Powiedziała, że to nieprawda i siostra zamierza chodzić na siłownię. Oświećcie mnie, proszę, fachową wiedzą w tym temacie. Może ja też mogę już zacząć gubić nadwyżkę 3,5 kg cudnego tłuszczyku :baffled: na siłowni...
Monika nie wolno uprawiac sportów wyczynowych, natomiast intensywnie możesz ćwiczyć:-)

Bosze...wy macie mała nadwagę-ja jeszcze dużo.Agik wczoraj zgrzeszyłam i dieta poszła w kąt-mieliśmy w rodzine wesele i jadłam, tańczyłam, jadłam, tańczyłam i znowu jadłam hehe. Co do siłowni to nie słyszałam o przeciwwskazaniach ale zastanawiam się nad solarium podczas karmienia-wiecie coś na ten temat???
Chyba nie było tak źle skoro tak duzo tańczyłaś :-D
Czytałam, że można chodzić na solarium, ale lepiej mieć zakryte piersi.

Moniko dopóki się karmi z solarium lepiej nie ryzykować bo nadal hormony są ułożone tak że mogą pojawić się plamy na skórze.
Ale jak już zaryzykujesz to tak jak pisze Iszatr - zakryj piersi, a przynajmniej brodawki.

A tak generalnie to nie zaglądam na ten wątek :baffled:

Siwucha w 1 wieczór możesz zgrzeszyć w końcu to tylko 1 raz, tym bardziej ze tańczyłaś więc i kalorie spalałaś. Co do solarium chodziłam przez miesiąc, opalałam sie w staniku i wkładałam jeszcze na brodawki waciki kosmetyczne i było ok.
Efilo a czemu tutaj nie zaglądasz?

A sorki. Wypowiedziałaś magiczne słowo solarium i masz Ci los... :-D

Co do siłowni... Baaardzo szerokie pojęcie. O ile jak sie pojdzie na solarium to z gory wiadomo co sie tam bedzie robic o tyle z silownia moze byc roznie. Powiem tak - ja biegam na biezni prawie codziennie po ok. 45 minut i chodze na godzinny aerobik wodny.
Jak pojdziesz na silownie i nie bedziesz sie forsowac to czemu nie?

reklama
Do góry