reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy

reklama
no to widze dziewczyny, ze nie tylko u mnie cycusie gdzies sobie powedrowaly ;-)

Kachasku ty aparatko jedna...mysle ze Misio sobie smacznie spi - tylko szukasz wymowki by zachaczyc o lodowe ;-) :-D

:zawstydzona/y:
Byłam dziś u ginki - rutynowo - i zważyłam się na wadze dla ciężarnych. Załamka: 54kg :szok: To już jest mało zabawne :baffled:
tzn tak duzo czy tak mało?
54 kg to waga moich marzeń
przed ciązą się wahałam miedzy 54 a 56'
teraz 59,9 :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
nawet na wage nie wchodze zeby sie łamać
a w ciuchy ledwo co sie mieszcze

no to ja mam nadal 77 czy 76 przy 156cm:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i co wy na to? a tak fajnie było mieć kidyś 53:tak: ale to jak skończę karmić

anni przejrzałaś mnie;-) a jak idę do Miśka to zanoszę mu szyneczkę, serek, pomidorka...

Esia chcesz podeślę ci z 3kilo ode mnie ;-)
Ja mam ok 60kg....a pomyśleć, że kiedyś miałam nawet 48kg :confused:

reklama
Esia to i ja tobie dodam...
Ja obecnie przy wzroście 156 ważę 59 czyli tyle ile przed ciążą...ale chcialabym zrzucić jeszcze z 4-5 kg

Do góry