reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy

reklama
O matko... ochyda....
kurcze mnie waga stanęła i ani grama mniej w dół... jeszcze jakieś 4 kg mi zostały i to przedewszystkim brzuch i biodra bo ponoć na twarzy już jak to mówi moja psiapsióła "wyglądasz już jak szczurek":-D myślałam o brzuszkach itp ale przeczytałam że można stracić pokarm, wiecie cuś o tym laseczki??

Flexy ja rozmawiałam z giną o cwiczeniu i o stracie pokarmu i powiedziała ze od cwiczen nie traci sie pokarmu- ja biegam, brzuszki robie i pokarm ma się dobrze- a od jutra jeszcze na areobik idę- takze sie nie bój- ja juz cwiczę około miesiąca i jest ok - do wagi wyjsciowej 2 kg:tak: ale bym chciała zrzucic z 8 kg- ale czy to mi wyjdzie???

Co do seksiku to Ł wczoraj zatakował mnie w nocy jak sobie smacznie spałam... :-D:-D:-D i powiem Wam ze nie narzekam :tak:;-) mam nadzieje ze unormują Wam sie szybciutko te sprawy po tym naturalnym porodzie!!!

Ja ma taką blokadę, że nawet już chyba nie wiem co to seksik :zawstydzona/y::baffled::szok: czasem się tylko poprzytulamy i tyle :sorry2:
Mata i znowu u nas podobieństwo. Ja jeszcze nie próbowałam po porodzie. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Po pierwsze nie mam ochoty a po drugie się boje bo jakoś mi tam strasznie szeroko:szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. A do ginka jeszcze nie trafiłam , brak czasu.

Ja znowu lubie seks ale boje sie ciazy,troche mi sie rozregulował okres i dni płodne:-(
Tak prawde mowiac to mnie martwia moje piersi od miesiaca nie karmie, a one wyglądają :no:
Ja wróciłam do wagi bardzo szybko,pare dni po porodzie, (pewnie przez ciagłe kłopoty Filipa ze zdrowiem) ale całe ciało zwiotczało,brzuszek i cycki najbardziej i przy seksie czuje dyskomfort. Musze zaczac cwiczyc ale kiedy:confused:

Dziewczyny ja dzisiaj juz jestem 12 tygodni po porodzie i nadal nie mam okresu- to normalne bo juz zgłupiałam :baffled:- karmie cały czas piersią.

Ja tez nie mam . Jak się karmi piersią to tak się zdarza. Poprzednio dostałam jak Wera miała 4 misiące i zaczęłam ją dokarmiać.

J
Tak prawde mowiac to mnie martwia moje piersi od miesiaca nie karmie, a one wyglądają :no:
Ja wróciłam do wagi bardzo szybko,pare dni po porodzie, (pewnie przez ciagłe kłopoty Filipa ze zdrowiem) ale całe ciało zwiotczało,brzuszek i cycki najbardziej i przy seksie czuje dyskomfort. Musze zaczac cwiczyc ale kiedy:confused:
Moje cycki są jak flaczki:crazy::szok:

reklama
Mój połóg trwał ponad 10 tyg. i mam nadzieję, że okres mi prędko nie wróci, bo już mam dosyć tych podpasek. W sumie to @ nie mam już ponad rok, więc i tak fajne uczucie :-D chociaż teraz mam stracha jak dojrzewająca nastolatka, że pierwsza @ zaskoczy mnie w niespodziewanym momencie i będzie się lało jak z kranu :baffled:

Do góry