reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy

moja waga wskazuje 1kg mniej niz przed ciążą. I muszę wymienić wszystkie spodnie bo z tyłka spadają:-). Jedyne, że mam jeszcze trochę brzuszka i myślę, że on sam z siebie już nie zniknie. I chyba trzeba będzie nad nim popracować. Choć na samą myśl mi się już nie chce:-D:-D:-D

reklama
u mnie kiepska sprawa z wagą nadal jakieś 4 kg do przodu i wolno idzie:wściekła/y: oczywiście apetyt dopisuje więc co ja mam się dziwić:zawstydzona/y:
brzucha już się pozbyłam ale biodra dają wiele do życzenia:zawstydzona/y:

ja jestem gruszka - wielka dupa i cyce a do tego brzuch .. fuj. Jeszcze 6 kg do poprzedniej wagi ale brzuch to mam wstrętny - upłynie wiele mleka zanim go doprowadzę do porządku

ja jestem gruszka - wielka dupa i cyce a do tego brzuch .. fuj. Jeszcze 6 kg do poprzedniej wagi ale brzuch to mam wstrętny - upłynie wiele mleka zanim go doprowadzę do porządku

chyba wypłynie ;-)

dzisiaj robiłam przymiarkę starych ubrań, normalnie masakra, przez te cycki koszulki sięgają mi do pępka :baffled: biodra rozepchane to tylko 2 pary spodni wchodzę :baffled: brzuch ogromniasty :baffled:

ale co tam, niedawno rodzilam, jak szprycha wyglądać nie będę :-p poza tym porównując siebie z końcówki ciąży i teraz to i tak lasa jestem ;-):-D

Ja juz w spodnie wczodzę z przed ciąży- tylko mnie brzuch denerwuje- bo sie wylewa taaaki duzy :baffled: chociaz odkąd zaczęłam biegac widzę różnice i to wielką :tak::-)

Agusia zazdroszcze takiej wagi :tak:
Magdziarka też niezła lasencja :-D
a mi jeszcze 6 kg zostało poza tym fałd na brzuchu i oponki po bokach ale mam nadzieję, że znikną jak zacznę ćwiczyć - hehe:-D - tylko kiedy jak Jasiek ciągle nie śpi w dzień no może z 30 min z przerwami :baffled: a wieczorem znów jestem wypluta po całodziennym maratonie z dzieckiem w kuchni itp.
co do karmienia to zaraz po nim mam wilczy apetyt :/

Ja tez mam jeszcze kilka kg na plusie i coś schodzić nie chcą. Chudnę stopniowo, bo zaczynam się mieścić w kolejne spodnie i spódnice, ale brzuszek wisi. :baffled:

Ja we wszystkie ciuszki niby wchodzę - ale ostatnio weszłam na wagę i co sie okazało - przybyło mi 6 kg . Tzn ze po urodzeniu wazyłam mniej - nie ma diety, bo karmie sztucznie i takie są tego efekty :wściekła/y::-:)crazy:Masakra dziewczyny :crazy:!!!!!!!!!!

reklama
No to ja tez musze sie u kogos zwazyc-albo w koncu kupic wage.Poltora miesiaca temu mialam juz tylko 3kg na plusie,a teraz nie wiem.Ale apetyt mam.
Wchodze we wszystkie ciuchy-tylko niektore sa za ciasne w brzuchu i w biuscie.
No wlasnie,brzuch mam wciaz i wciaz,mimo karmienia piersia....Powinnam sie wziac za cwiczenia,ale tak mi sie nie chce....Tylko go wciagam;-)

Do góry