Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to marti8 pojechałaś po bandzie ;-)wczoraj się ważyłam i73kilooooooooooooooooooo, a przed ciążą 60
i co wy na to????chyba wygrywam w tej konkurencji
![]()
W ten sposób z moich 4 na plus może się zrobić dużo wiecej.No właśnie pewna nie jestem czy nie zaszkodzi. Mięśnie mocne i duzo ich przez co waga też duża. Ale nie byłoby problemu gdyby tylko mięśnie byłyKoza71-jak patrze na Ciebie to az niepjęte wydaje mi sie ze jestes juz w 6 miesiącu! Masz rewelacyjne mięśnie brzucha.Wow!W twoim przypadku to i kilogram jabłek ci chyba nie zaszkodzi:-)
hehe ważę 70 kg przy wzroście 164 więc wcale nie mało
Właśnie dzisiaj załozyłam spodnie ciążowe które kupiłam jakies 2 miesiace temu i wcale mi do śmiechu nie było. Jak je kupowałam to były luźnawe a teraz tak akurat- jesli tyłek urośnie to bedzie problem 
Bo dla mnie powinni produkować spodnie z nogawkami 40 a resztą 38 heh. Myślałam, że w ciąży jakoś łatwiej będzie ale gdzie tam, problem jeszcze większy bo spodnie ciązowe z zasady w pasie i biodrach wieksze ale już nogawki niekoniecznie
Udało mi się kupić jeansy w H&M ale zdenerwowałąm się okrutnie. Jak normalnie kupiłabym 38/40, tak tym razem mogłabym pomarzyć! 42 i nie chciało być inaczej
I żeby było zabawniej przy wymiarach takich jak przed ciążą! Osz się zezłościłam i tyle, bo zamiast ciężarną pocieszać to tak dobijają 

Bo tak normalnie to s nosiłam chyba z 10 lat przed ciążą 
wczoraj się ważyłam i73kilooooooooooooooooooo, a przed ciążą 60
i co wy na to????chyba wygrywam w tej konkurencji
![]()