reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy:)))

jaa..tez bym chcila miec malutkie piersi..mialam takie do czasu pierwszej ciąży.chodziłam w obcislych topach zamiast staników, ale byly naprawde fajne;-) a potem...sa taak duze ( moim zdaniem) ze az..za duze:) nie czuje sie komfortowo w takim rozmiarze.no nic..cale szczescie ze podczas tej ciazy sie nie powiekszyły znacznie, moze tylko lekko wypelniły":tak:

reklama
ooo... adelina - jestes??? a myslalam ze Cie ruszylo w Dzien Kobiet :-) taki ladny dzien i nikt nie rodzi???? Dziewczyny - co z Wami???? :-)
Co do tematu biustu to ja nic nie mowie... Wole nawet o tym nie rozmawiac :-D ani nie myslec :-D

Ja też nie mam żadnych rozstępów, smaruję się różnymi preparatami dla ciężarnych prawie od samego początku, więc może dlatego, bo w brzuchu mam już 113cm :szok: a przytyłam 10kg.
Biust jest również moim problemem, przed ciążą nosiłam 75DD a teraz....... 75G!!! Masakra!

Hej,
założyłam ten wątek, bo nie mogę na siebie patrzeć w lustrze, mam nadzieje że nie macie nic przeciwko i że macie jakieś sposoby na zrzucenie tu i ówdzie :tak:
najbardziej denerwuje mnie mój brzuch naturalnie i boczki:wściekła/y:
i tu pytanie do dziewczyn z Warszawy czy znacie jakieś fajne kluby gdzie są zajęcia dla kobiet po ciąży, znalazłam w internecie pare klubów, ale nie są one sprawdzone, a wolałabym trafić w dobre ręce:)
zeszło mi co prawda już 12 kilogramów, ale jeszcze prawie drugie tyle przede mną...
a moze macie jakieś sprawdzone ćwiczonka,sposoby co można w domu wypróbować?

Ostatnia edycja:
To ty już ładnie zrzucilaś kochana, ja mam mniej tylko 7 kg i drugie tyle przede mną...ja od wczoraj w gatkach uciskowych śmigam by brzuchol nie wisiał i wczoraj ze starszą córą ćwiczyłyśmy...jeśli można to tak nazwać...ja wykorzystuje swoją wielgaśną piłkę przedporodową i przeciągam się na niej na plecach w tą i z powrotem napinając bębenek...ale zauważyłam że nie mogę jeszcze zbyt długo bo wieczorem lekko mnie bolało!

a mnie sie bardzo podoba jak mi brzuch spada. Po porodzie wyladalam jakbym byla w 6 miesiacu :-D
i kazdego dnia coraz mniejszy i mniejszy. Wiem , ze to macica sie kurczyla i teraz juz zostanie taki flaczek.
No ale mysle, ze to kwestia czasu.

Marti 12 kg w tak krotkim czasie to i tak baardzo duzo.

eh no właśnie nie wiem czy można zacząć nawet jakieś delikatne ćwiczenia w połogu, zostało mi jeszcze ponad 2 tygodnie do końca połogu i do wizyty u gina, a już bym chciała zacząć coś robić...a w tych majtasach już można chodzić, bo też słyszałam, że dopiero po okresie połogowym?

hmmmm może i ładnie ale i tak jeszcze kupa kilogramów do zrzucenia przede mną:/
no mi właśnie taki flak został, okropny, fujjjjjjjjjjj i muszę się go pozbyć, bo nie zwyczajna jestem do takiego widoku:)

reklama
Wiesz co zakłada się że powinno być po połogu czyli po 6 tygodniach , ale ja juz właściwie nie krwawie więc założyłam. Jeśłi będzie mnie bolalo czy zwiększy się krwawienie to zdejmę. Ale po 1 córce tez założyłam po około 3 tygodniach i brzuszek był rewelka. Teraz jestem starsza o 4 lata więc nie chcęliczyc że moja skóra jest jeszcze w super kondycji :)

Do góry