dzisiaj mam juz tylko 4 kg na plusie :-)
O ludziska, jak ty to robisz Monika?
W dniu porodu waga wskazała 83 kg
 Dzisiaj 74
Dzisiaj 74 Sądzial ze stracę tak jak w poprzedniej ciązy od razu z 14 kg, a tu figa. Jak wróciłam do domu okazało się ze tylko 7 kg, i teraz w 2 dni kolejne 2 kg. Ja dziękuję. Będe się kulac do końca życia i łazić w ciążowych spodniach. Jestem obrzydliwie gruba
Sądzial ze stracę tak jak w poprzedniej ciązy od razu z 14 kg, a tu figa. Jak wróciłam do domu okazało się ze tylko 7 kg, i teraz w 2 dni kolejne 2 kg. Ja dziękuję. Będe się kulac do końca życia i łazić w ciążowych spodniach. Jestem obrzydliwie gruba
Co do jedzenia to u mnie na razie rządzą kanapki z gotowana lub pieczona wędliną ( całe szczescie ze przygotowałam tuz przed porodem), dżemem jabłkowym (swój) lub brzoskwiniowym ( sklepowy), pulpety, bitki wieprzowe, rosołek i mięsko z indyka kupionego na wsi. Kurczaka unikam bo to cholerstwo naszpikownae hormonami. Ale warzyw mi brakuje buuu!!!! Przez 2 dni buraczki, dzisiaj marchewka tuszona, a jutro co?
Dla poprawy nastroju wszamałam przeed chwilą salaterkę sorbetu malinowego, a co!

ale mleko to duży alergen, a krostki znim zejdą to może potrwać dłużej.
ale mleko to duży alergen, a krostki znim zejdą to może potrwać dłużej. 
  mała czasem kupkę robi zieloną, chyba za duże ich łoję...
 mała czasem kupkę robi zieloną, chyba za duże ich łoję... 
 jakiś power mam po tym porodzie
 jakiś power mam po tym porodzie  I to chyba najlepszy sposób jesli macie dosyc gotowanego
 I to chyba najlepszy sposób jesli macie dosyc gotowanego  

Wolę chuchać na zimne chociaż teraz pokusiłam się o kawałek białego sera i patrzę na rezultaty ( ja nabiałowa kobieta
 Wolę chuchać na zimne chociaż teraz pokusiłam się o kawałek białego sera i patrzę na rezultaty ( ja nabiałowa kobieta 

Ale jeszcze mam podpuchnięte nogi, więc może będzie więcej.
 Ale jeszcze mam podpuchnięte nogi, więc może będzie więcej.