reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy

Guusia to na pewno organizm cukru pragnie bardziej niż sexu hehe ;)
Ja dziś zjadłam 5 wafli ryżowych, ubek owsianki i garść suszonych gruszek :) Do tego kawka inka x 3 :) Ze słodzikiem of kors. Nawet głodna nie jestem.

reklama
hahah gaja racja:)

ja dzis objadam sie serikem na zimno - dietetycznym oczywiscie:D
i jakos mi sie ogólnie nie chce jesc, grillowałam piers z kurczaka w piekarniku na obiad i mi nie podeszło.

Guusia daj przepis na ten serniczek. A skąd wy wogóle bierzecie te przepisy. Bo ja mam książke Dukana ale tą "350 przepisów" i szczerze żałuje bo prawie nic mi tam nie pasuje do robienia.

Skrzat - www.dukan-dieta.pl tam na forum i przepisy nna kazda faze, jak dla mnie bomba!

wlasnie jem piers smazona ( oczywiscie bez tluszczu) ze szpinakiem, pycha!a w piekarniku siedzi serniczek:)odkad urodzilam Filipa taka najedzona nie chodzilam!bo wciaz sie oszczedzalam a g...to dawalo!

Lilu - moze byc na tym watku! i bardzo Cie podziwiam, ale tez t4roszke zazdroszcze, ja lubie jak duzo sie dzieje i juz nie moge sie doczekac powrotu do pracy:)oczywiscie z jednej strony...chyba zabiore Filipa ze soba;)

Guusia - polecam Ci palki kurczaka w ziolach pieczone w worku do pieczenia lub rekawie!bardzo smaczne i soczyste;)aha, a do piersi na koniec smazenia dalam troche serka, takiego do smarowania o,1 % z Lidla z serii Linessa,serek sie rozpuscil i piers nie taka sucha:)

Gaju - a Ty terorystka jestes;)

Gusia - zapomnialam napisac, staram sie jesc otreby ale wczoraj tylko lyzka bo zapomnialam i dzisiaj do tej pory tez jedna

Ostatnia edycja:
skrzaciku tam znajdziesz pełno przepisów.

alcia ja dzis 1 dzień z warzywami, i cały dzień nic nie jem tylko warzywa, na obiad kurczak ,brakowało mi ich chyba.

tylo dalej sie zastanawiam jakim trybem leciec, ale coś wymyśle. i tez muszę kupic w lidlu takie serki o ktorych piszesz, mooże jutro zrobie sobie te pałki w ziołach. Ja tam gdzieś widziałam przepis na pizze i się czaje :D

Gusia - aj juz 2 dzien na P+W i tez cos apetyt stracilam...ale po pierwszym dniu drugiej fazy waga poszla 300 g w gore...ponoc lepiej wazyc sie po dniach na proteinach!ja wybralam 3/3, zobaczymy jak mi bedzie szlo...

Dziewczyny nie ma co się codzien ważyć :) najlepiej raz w tygodniu na czczo z rana po siuśkaniu :)
Ja jak schudłam 1,5 kg to na razie od 2 dni stoję i właśnie stwierdziłam że co niedzielę sie zważę bo po co sie nakręcać :) organizm przeciez najpierw przeżywa szok, że mu jedzenie zabrali więc walczy :) Potem zaczyna ładnie waga spadać :)

alcia mi po pierwszym dniu z warzywami wzosła o 300 waga tez:( no ale nic zobaczymy co dalej, ja jeszcze nie zdecydowałam jaki tryb ale chyba 5/5, i ja apetyt tez straciłam, a na kurczaka już patrzec nie mogę, i na jajka tez, a ryby mi śmierdzą

gaja własnie na dukanie trzeba sie ważyc zeby kontrolowac wagę, jeśli wzrasta ( nie licząc dni z warzywami) lub jest długi zastój oznacza to ze moze robimy jakieś błędy, moze za dużo otrąb, moze z niewiedzy jemy cos zakazanego, tak czy siak dukan każe sie ważyc i mi to pauje :)
ale ty jesteś na innej diecie więc to tez całkiem inaczej:) bo masz racje ze po co się nakręcac:)

hej dziewczynki, ja polegalm troche w tym tygodniu zjadlam pizze i makaron :) ale i tak sie ograniczam i jem naprawde polowe z tego co zawsze,naial, chude mieso plus warzywa, co jakis czas robie sobie dzien tylko bialko.. w ciagu tygodnia schudlam 1 kg moze to nieduzo ale jestem zadowolona bo zalezy mi na tum zeby chudnac powoli, nie chce efektu jojo..i zeby zosatla mi skora a wy dziewczynki widze ze sie trzymacie, brawooo

reklama
Kasiona - bo Ty niewiele masz do stracenia, wiec dasz rade:)a kilogram tygodniowo to jest bardzo ladnie i wlasnie zdrowo:) a swoja droga jak bym mieszkala we Wloszech tez pewnie byloby gorzej;)dobrze , ze w irlandzkiej kuchni n ie ma nic ciekawego;)

Do góry