Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też jadę na Dukanie. Dopiero drugi dzień ale zawzięłam się i mam nadzieję że będą efekty. W sumie można jeść wszystko co lubię więc powinnam dać radę. Tylko dziwnie gotować dwa obiady :-)
ja już suwak wstawiłam większa motywacja
Ja na razie stoję z wagą ale to się zmieni, pofolgowałam sobie w wekendy bo to imieninowe były i efekt mierny :/ No ale teraz koniec i basta, cały czas myślę o odstawieniu już piersi bo przez to nabiałów nie moę a to one głównie pomagały mi w walce z wagą :/
ooo tiramisuuuuu, bo ja 2 tydzień na dukanie i słodkiego się już czasem mi chce, na razie zaspokajam to serkiem % ze słodzikiem i cynamonem i aromatem do ciasta.
Ja 6 kg mniej na wadze ale to kropla w morzu....
dziś p+w i na obiad pulpeciki z otrebami i pieczarkami w sobie jogurtowym
Tak mnie nakręciłyście tym Dukanem że i ja przeszłam na dietę.Jestem dopiero tydzień na 1 ale tylko 2 kg mniej.Moze to przez to że pierwszy okres po porodzie dostałam i to jakiś gigantyczny.
Dieta mi pasuje,same dobre jedzonko,córcia podjada mi śniadania,mąż objady tak że z gotowaniem nie mam problemów bo im też smakuje.
Ja z deserków to sernik robiłam,pyyycha,stary też zajadał sie.
Dziewczyny-WYTRWAŁOŚCI I KONSEKWENCJI życzę.
hmmmm..może ja też tej diety spróbuje...ale ja nie jestem systematyczna i żadna prawdziwa dieta nigdy mi nie wyszła i w ogóle nie znam się na tym...:-(ja zawsze przez cały dzien nic nie jem a na wieczór się obżeram:-crazy:
Też tak miałam ale jakoś dałam radę na tej diecie. Ostatni posiłek jem nawet o 21 i przez tydzień 2,5 kg. Fakt że jest to kropla w morzu ale mam nadzieję że będzie tylko lepiej. Spróbuj :-)
mammi u mnie też waga spada a to kropelka w morzu, ale trzeba być wytrwałym a efekty na pewno będą widoczne gołym okiem, ja dziś tatara sobie zapodałam mniammm .