reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy

dziewczyny to poradzcie mi jak mam zacząć!!!! bo ja zielona jestem jeżeli o te diety chodzi!! może wyślijcie mi na pw jakieś linki do dobrych stronek!!plis!!! to spróbuję wziaść się za te swoje balerony!!!:-D

reklama
Dieta proteinowa - forum dyskusyjne

Mi jakoś ta strona przypadła do gustu,przejrzyste forum,ciekawe przepisy.
To pierwsza dieta w moim zyciu i najbardziej cieszy mnie to że nie musze chodzić głodna bo ja lubie sobie podjeśc.
jutro kończe piewszą fazę.:szok:nie myślałam że dam radę.
Małpko,poczytaj,przygotuj się,zrób zakupy w Lidlu(tam wszystko kupisz) i do dzieła.

Fajne motto tam znalazłam:
"przyjemny smak w ustach minutę,w żołądku godzinę a boczki na całe życie"

POWODZENIA

Trzymam kciuki za dziewczyny na Dukanie:-):-):-) Przed ciążą schudłam na Dukanie z 72 do 55 kg .... po 2 miesiącach III fazy okazało się, że jestem w ciąży i nie dokończyłam utrwalania .... teraz ważę 59, może spadnie jeszcze na karmieniu do 55.

Lorena suuper takie "namacalne dowody" dodaja mi wiary i srzydeł.
Mi waga poszła w góre jak przestałam karmić piersią później listopadowo-grudniowe imprezy i swięta dokończyły dzieła.
Te pare kilo zgubisz na pewno na pierwszej fazie,powodzenia.

słodka ja jeszcze karmię, więc póki co nie jestem na Dukanie, ale z własnego doświadczenia wiem, że tak jak napisałaś "namacalne dowody" dają motywację, więc napisałam Wam jak cudownie zadziałał na mnie Dukan, żebyście wytrwały w dietowaniu:-)

hmmmm....ja nie wiem..narazie nie mogę się odnależć w tych informacjach bo ja niecierpliwa jestem...ide do empiku kupic książkę o dukanie bo widziałam ostatnio !!! :errr:ile powinno się jeść tych posiłków 3?? 5??:sorry2: proszę podajcie mi przykład swojego dziennego menu!! je się ile chce?? mam zjeść jedno jajko czy dwa?? tak dla przykładu!!!ja chyba zwiariuję nie nadaje się na prawdziwe diety!!!:dry:

Małpko jak byłam na diecie to jadłam tyle żeby nie czuć głodu, nie liczyłam posiłków, ani ich wielkości, nie przestrzegałam też żadnych stałych pór jedzenia posiłków, ważne żeby posiłki były z dozwolonych produktów. Czyli jak starczy Ci jedno jajko to jesz jedno jak za mało to dwa:-) a jak za godzinę zgłodniejesz to możesz zjeść coś z listy dozwolonych produktów.

Trochę info znajdziesz tutaj:

Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - dieta proteinowa dr Pierre Dukana

a moja dieta poszla sie j...c :D

ale zaczynma od nowa, dukana wlasnie, moze mi sie uda tym razem, schudlam 2 kg, juz nadrobilam jeden ehhh ale nie poddaje sie hihi

ja dzis zrobiłam 120 brzuszków i kilka ćwiczeń na uda i pośladki, wieczorkiem pomęczę też moją zakurzoną agrafkę co by uda poćwiczyć :)

reklama
gaja dokładnie nie pamietam czy jestes na Dukanie, bo nie sledze za bardzo tego watku. Ale dzisiaj mowili w "Miedzy kuchnia, a salonem" ze na Dukanie cwiczenia niewskazane

Do góry