reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pożegnanie z pampersem i smoczkiem

fajnie ze więcej mam sie nocnikowac zaczęło :-p w kupie raźniej :-D
u nas przez te biegunkowe kupki musieliśmy odstawić nocnik na kilka dni, ale już znów walczymy ;-) raz jest lepiej raz gorzej, o tyle mamy łatwo ze wszyscy przebywamy właściwie w tylko jednym pokoju, tu Iś naznosiła swoich zabawków, nocniczek ma swoje miejsce..dziś leciała do mnie od kuchni z opuszczonymi majtusiami i głośnym "siiiiikuuuu!!!" :-D pięknie na nocniczek zrobiła, i co? i po 10 min drugie siku w majtki poszło, poinformowała mnie jak już skończyła :baffled:

reklama
meldujemy ze zaliczona pierwsza kupa w nocnik!!!!! nie wiem tylko jak do tego doszlo bo u niani to bylo i maz nie zapamietal ( zabic!!) czy to leane zawoala cz niania posadzila na nocnik Leane na tzw czuja.

a ja jak zwykle czuję się głupia w tym temacie:zawstydzona/y:
niby młoda łapie się za cipcię i mówi "siiiiiiiii", ale czy to nie ściema to ciężko mi sprawdzić, bo pampesiak na tyłku - znowu jak jej zdejmę to dla niej oznacza "chwilę dla golasa" czyli skarpetki wek, a na razie ciut za chłodno w domu żeby tak biegała. wie do czego słuzy nocnik, nakładka na sedes, bo pokazuje i też mówi "siiii" łapiąc się wiadomo gdzie - ale nie ma bata żeby dała się posadzić:sorry:wygina się w łuk i koniec, a na siłę przecież sadzać nie będę:cool:teściówka radzi coby nocnik wziąć do pokoiku i jako zabawkę traktować, ale wcale mi się taki sposób nie podoba... ehhhhhhhhhhhh:-(

reklama
Ida u nas też tak, że Aga się wygina i nie da rady. a też wie o co chodzi. ostatnio za to sama chce sobie pieluchę zmieniać:szok: a z tą zabawką to nie wiem.. żeby potem nie było, że trzeba dziecku wytłumaczyć dlaczego ma siusiu robić na zabawkę i akurat tą a nie inną bo w końcu dlaczego siku skoro do tej pory to był fajny kapelusz, pojemnik na zabawki czy coś tam. no ale może to dobry pomysł nie wiem bo my jeszcze nie zaczęliśmy więc doświadczenia nie mam...

Do góry