Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
catherinka zupełnie jak na styczniówkach 2007. Ruch jak na autostradzie w dalszym ciągu. Tutaj na pewno będzie podobnie.
Pozdrawiam i witam raz jeszcze.
Witam i z radością dołączam do lipcówek.
Mam na imię Anna, mam prawie 33 lata, 13-letnią córkę i właśnie rozpoczęłam 12 tydzień upragnionej ciąży. Termin wg OM mam na 24 lipiec. We wrześniu 2007 poroniłam w 6 tc, więc cały czas drżę w obawie, żeby tym razem się udało.
Pozdrawiam gorąco wszystkie obecne i przyszłe mamusie ...i tatusiów oczywiście również
Troszkę już do was piszę, a jeszcze się nie przedstawiłam Mam na imię Ania, mieszkam przeważnie w Warszawie i z tego co czytam jestem najmłodsza z Was, 18 lat
z moim Kochaniem jestem juz ponad 2 lata, a 14 lutego mamy ślub...juz nie moge sie doczekac Mam nadzieje ze nie bedzie przeszkadzac Wam moj wiek...pozdrawiam wszystkie mamusie.
kochanus, to już pewnie odliczasz dni do ślubu? Jak bym mogła to powtórzyłabym swój. To był piękny, niezapomniany dzień . Życzę, żeby 14 lutego też taki był dla Ciebie i Twojego przyszłego męża :-).
no to gratuluje i zycze przepieknej ceremoni)
my mielismy slubowac 19.09.2009
w styczniu rok temu zaczelismy wszystko zalatwiac, rezerwowac, na poczatku wrzesnia bylismy w poslce i reszte zalatwilismy, nawet obraczki odebralismy z grawerem daty slubu
i tu nagle pojawia sie niespodzianka
slub na razie odwolany hehe:-):-):-) pieniazki potrzebne na dzidzi teraz
najsmieszniej bylo jak informowalismy znajomych i rodzinke ze slub odwolany, miny mieli smieszne, mysleli ze sie rozchodzimy
a tutaj bobo ma sie pojawic hehe:-)
planujemy tylko malutki skromniutki cywilny tu u nas w szwecji narazie:-)