reklama

Mam na Imie Ewelina, Moj przyszly Maz ma na Imie Piotr, mamy wspaniala coreczka ktora ma na Imie Blaneczka :-) przyszla na swiat w Anglii 14 Lipca 2007 o godzinie 21-30 r. Obecnie ma 3 miesiaczki . Nasz slub sie odbedzie 3 listopada 2007 roku w UK.
Oby dwoje Pochodzimy z lubelszczyzny , z Lublina tam sie wychowalismy, a obecnie mieszkamy w Northampton.

Obecnie Cale dnie poswiecam na wychowniu swojej coreczki, chce byc przy jej 1 usmieszku,kroczku, siedzeniu, i mowieniu jak kazda matka

Wolne chwile spedzamy razem na spacerach, wycieczkach,zwiedzaniu nowych miejsc. Bardzo kocham zwiedzac swiat, nie lubie ciaglego siedzenia na dupie w jednym miejscu , jestem rzadna przygod.
Uwielbiam chinskie i indyjskie jedzonko

Moje hobby to taniec, fryzjerstwo , manikurzystka - planuje dokonczyc edukacje w UK- jestem w trakcie. Jestem raczej optymistka

Ogolnie mam wysokie wymagania co do mojego Mezczyzny, i Siebie , lubie jak jest wszystko dopiete na ostatni guzik, jak czarne to czarne a biale to biale, nie lubie obwijania w bawelne, nie lubie ludzi falszywych, i za bardzo pewnych siebie, oraz przemadrzalych, skapych

Nienawidze brudu

no to chyba tyle ...jak cos zapomnialam to wyjdzie w praniu

pozdrawiam , a i mam ostatnie zdanie ktore czasem ma swoje minusy

Żania7
mama kochanych urwisków
Czas żebym i ja się przedstawiła
Mam na imie Żaneta i jestem mamą cudownej dziewczynki Mai która jest z nami na świecie i upiększa nam życie 23 tygodnie. Z mężem zanmy się już i jesteśmy ze sobą 7 lat, choć ślub wzieliśmy dopiero w tamtym roku.W Anglii jesteśmy od 3 lat( mąż rok dluzej),zadomowilismy sie tu na dobre i tutaj widzimy swoja przyszlosc. Obecnie nie pracuje zawodowo, zajmuję się córcią i domem.Lubię czytać książki, spotykac się ze znajomymi, jeździć samochodem i rowerem a teraz mój ulubiony pojazd to córci wózek którym operuję codziennie przez 3 -4 godziny na spacerach
.
pozdrawiam wszystkie mamy i ich pociechy

Mam na imie Żaneta i jestem mamą cudownej dziewczynki Mai która jest z nami na świecie i upiększa nam życie 23 tygodnie. Z mężem zanmy się już i jesteśmy ze sobą 7 lat, choć ślub wzieliśmy dopiero w tamtym roku.W Anglii jesteśmy od 3 lat( mąż rok dluzej),zadomowilismy sie tu na dobre i tutaj widzimy swoja przyszlosc. Obecnie nie pracuje zawodowo, zajmuję się córcią i domem.Lubię czytać książki, spotykac się ze znajomymi, jeździć samochodem i rowerem a teraz mój ulubiony pojazd to córci wózek którym operuję codziennie przez 3 -4 godziny na spacerach

pozdrawiam wszystkie mamy i ich pociechy

Żania7
mama kochanych urwisków
maxin78 czy mogłabyś powiedziec mi jak zrobić takie piękne ramki jak Ty zrobiłaś córci w pamiętniku? z góry dziękuje
Żania7
mama kochanych urwisków
Witaj ŻANIA, ;-) a gdzie mieszkasz jeśli wolno spytac??
Miśka T pewnie że można

maxin78 dziekuje jeszcze raz
reklama
Podziel się: