Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aha ale przynajmniej kogos masz kto na poczatku was utrzyma a u nas dupa zostaniemy chyba same i bedziemy musialy sie po sadach wloczyc....:-( moze sprobujcie odkladac jakas niewielka kwote do porodu zawsze to jakies zabezpieczenie bedzie:-)
Snoopy pewnie,że postaramy się odkładać,bo nie chcę później martwić się czy nam czegoś nie zabraknie.Sobie zawsze można czegoś odmówić i nie ma żalu,ale dziecku nie chciałabym czegokolwiek odmawiać...A Ty też jakoś wyjdziesz na prostą.Pewnie,że to spore utrudnienie,ale zawsze jest jakieś wyjście.
zgadzam się z tobą ZYWA...to najlepsza decyzja jaką mogłaś ADILEA podjąć i zobaczysz nigdy nie będziesz jej załować ....ja z drugą dzidzią wpadłam i byłam załamana bo OLIWIA miała zaledwie 4 mc chciałam proszki wczesno poronne ale było zapóźno a aborcji się bałam...a teraz jak mały już jest to nie wyobrażam sobie żeby go nie było na początku jest tudno ale potem...ten uśmiech dziecka wszystko wynagradza
Adilea bardzo dobra decyzje podjelas i tak jak dziewczyny pisza nie bedziesz tego nigdy zalowaca jak zoabczysz juz dzidizusia to w ogole zapomnisz, ze miałaś kiedys jakiekolwiek watpliwosci
A fasolka przepiekna ahh pamietam te czasy
hey i ja gratuluje, to chyba najlepsza decyzja jaka w zyciu moglas podjac, nie bedziesz zalowac zapraszam do naszego watku glownego "przyszle mamy od 17-20 lat" bo tak gupio dyskutowac w watku gdzie sie przedstawiamy ;-)