reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poznajmy się :-)

reklama
No to i ja się przywitam :tak:
Mam na imię Monika, mam już synka Marcelka (maj 2009).
Spodziewam się kolejnego dzidziusia, termin wg OM to 10 czerwiec.

Czesc mam na imie Dorota nie dawno bo 2 miesiace temu urodzilam przepiekna corunie ,ktora nazwalam Victoria,jestem po administracji pochodze z Czestochowy ale mieszkam od 5 lat w Irlandi w Galway,jestem w zwiazku od 1,5 roku z cudownym facetem narazie jestesmy po zareczynach,slub moze w przyszlym roku nie spieszy nam sie.Ciesze sie ze powstalo Babyboom i ze mozemy sie wymieniac radami na temat naszych maluszkow i nie tylko:)))

Witam wszystkie Mamusie i nie tylko :-)

Na imię mam Magda, za kilkanaście dni skończę 25 lat, mieszkam w Świdniku koło Lublina.
Zaślubiona jestem od 3,5 roku. W czerwcu powitamy z mężulem nasze pierwsze potomstwo, płci jeszcze nie znamy :happy:, termin mamy na 13 jak narazie.

Cieszę się że trafiłam na to forum bo tak sobie wędruję od kilku dni i widzę że będzie niesamowicie mi pomocne w tym pięknym czasie ciąży i po narodzinach bobasa:tak: Przed ślubem też "ostro" forumowałam i nie wiem co bym zrobiła bez porad i sugestii forumowiczek i mam nadzieję że tutaj też zadomowię się na dłużej :-)

Tak więc witam cieplutko raz jeszcze :-):-):-).

reklama
Do góry