reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poznajmy się:)

hejka wszystkim szczęśliwym ciężarówkom!
mam na imię Emilia, mam 25 lat, jestem mężatką od ponad roku, udało nam się zajść w ciążę przy pierwszym podejściu, termin mam na 10 lipca, jestem szalenie szczęśliwa choć troszkę problemy żołądkowe dają mi w kość, jestem aktualnie na zwolnieniu, mam nadzieję że w II trymestrze będę mogła wrócić do pracy, chociaż nie spieszy mi się - stresująca praca (windykacja) :/
Pozdrowienia

reklama
Witam Was Wszystkie :)

Mam na imię Agata, mam 28 lat, razem z mężem mieszkamy od ponad 5 lat w UK. Szczęśliwą mężatką jestem od 08.08.2008 :D Mam 3 letniego synka a niedawno dowiedzieliśmy się, że rodzinka nam się powiększy. Termin mam na 23 lipca.

Z tego wszystkiego zapomniałam się przedstawić, ale lepiej późno niż wcale :) a więc tak, mam na imię Dorota, za dwa miesiące kończę 24 latka, mam cudowna 5 letnia córeczkę. O tego maluszka staraliśmy się z mężem kilka miesięcy, ale w końcu się udało! Termin mam na 1 lipca, ale jak będzie to nie wiadomo, pierwsze dziecko urodziłam 2 tyg po terminie..

Hej
Jestem Marta, mam 29 lat, mieszkam w Warszawie, oczekuję pierwszego dzidziusia. Pracuję w małej firmie którą ciągnę wraz z przyjaciółmi. Z moim ukochanym jesteśmy i mieszkamy razem od 10lat, ale nie zalegalizowaliśmy naszego związku. Bardzo się kochamy i jest mi najbliższą osobą na świecie, ale akurat do tematu ślubu oboje mamy to samo podejście, nie czujemy takiej potrzeby, najważniejsze że się kochamy i jesteśmy razem, to dla nas ważniejsze niż papierek. Przynajmniej narazie. A co przyniesie czas zobaczymy :-). Jesteśmy w trakcie sprzedaży mieszkania czeka już na nas wyszukany, wymarzony dom pod miastem. Termin jak narazie 12 lipca. Narazie poza mdłościami czuje się świetnie, pracuję i raczej nie chciałabym iść na zwolnienie. Obym nie musiała. Mamy dwa piękne kochane zwierzaki, kota i kotkę. To chyba tyle o mnie. Witam się raz jeszcze.

Witam Was Wszystkie!
Mam na imię Gosia, mam 34 lata. Jestem szczęśliwą mamą 4 letniej Asi, teraz oczekuję na drugiego dzidziusia, którego przyjście planowane jest na początek lipca.
Poprzednią ciążę wspierałam się książkami, teraz chciałabym się podeprzeć Waszymi doświadczeniami i wymieniać rady na forum :)

Witam serdecznie :)

Mam na imię Marta, w styczniu kończę 30 lat, mieszkam i pracuję w Szczecinie. Mam już jedną córcię, 8 letnią Julkę, jednak po takim czasie ta druga ciąża to tak jakby znowu pierwsza ;) Pracuję w małej firmie handlowej, jednak już od połowy grudnia jestem na L4. Przynajmniej odpoczywam, bo pierwsze miesiące ciąży przechodzę straszliwie. Termin wg. OM mam na 21.07.11

Całuję cieplutko wszystkie lipcóweczki

Aż mi wstyd, że dopiero teraz. No ale lepiej późno niż wcale. Mam na imię Monika, lat 26, mieszkam pod Toruniem razem z Małżem. "Tak" powiedzieliśmy sobie ponad 1,5 roku temu. Z zawodu socjolog, pracujący w zupełnie innej branży. Prowadzę z ojcem rodzinną firmę. Obecnie na L-4. To moja druga ciąża. Pierwsza niestety nie donoszona, dlatego tym razem postanowiłam odpuścić sobie prace będąc w ciąży. Zwierzaki posiadamy: yorka Gustawa i królika Budynia. Witam wszystkich bardzo spóźniona, ale mam nadzieje, że wybaczycie:)

Witam:-)
Mam na imię Monika i mam 23 lata.
Jestem szczęśliwą mężatka od 3tyg, a naszego maleństwa spodziewamy się 20lipca.
W tym roku kończę kosmetologię i szkołę wizażu i stylizacji, więc czerwcowe egzaminy szykują mi się ze sporym brzuszkiem- ale we dwoje zawsze raźniej ;-)
Mamy szczeniaka Yorka- Molly, rybki, krewetki, mrówki i ptasznika Wandzię (jak się pewnie domyślacie pajak i mrówki to pupile mojego męża fuuj)... Ale czego się nie zniesie, aby uszczęśliwić ukochaną osobę...
Buziaki i spóźnione życzenia noworoczne dla wszystkich lipcóweczek :*

ale ze mnie to jest @, nawet sie nie przedstawilam, a tyle juz siedze na tym forum.
Mam na imie Magda, skonczone 21 latek. Od 2.5 roku mieszkam w hiszpanii. Dzidzius byl zaplanowany, choc nie spodziewalismy sie ze za pierwszym razem zaskoczy :-D nie jestesmy w zwiazku malzenskim i jak na razie nie planujemy tego. Co bedzie dalej czas pokaze. Obecnie siedze w domu i baki zbijam, chcialam isc do szkoly jednak przez prace ktora zajmowala cale dnie nie bylo to mozliwe, teraz staram sie dokonczyc moje prawo jazdy. Obecnie posiadam fretke EL GORDO i agame blotna o imieniu JOZEK :-D jak wygram na loterii kupimy sobie z D piekny domek jednorodzinny i zmontuje jeden pokoj na moje zwierzeta, kupie duzego psa i kota, bede miala kucharzy i sprzataczki łahahah oj chyba poniosla mnie fantazja ^^ ale nie mowie ze bym nie chciala tego domku :> pozdrawiam wszystkich !

reklama
Hej Kobietki :)
Mam na imię Weronika i mam 19 lat:) od 23.04.2010r jestem w związku małżeńskim. :)
Kiedy urodzę będę miała prawie 20 latek :) (zabraknie mi miesiąc do moich urodzinek)
Nasze dzieciątko było planowane już od maja,ale udało się dopiero w październiku :)
Ważne że w ogóle hi hi hi:)
Obecnie jestem bezrobotna...
Chciałam iść do szkoły no ale wyszło jak wyszło:)
Obecnie posiadam Króliczka miniaturkę o imieniu Fifi :)
I psinke Westa o imieniu Tweete :) (która obecnie jest na wakacjach u moich rodziców)

Pozdrawiam wszystkie Kobietki:)) i życzę zdrówka dla Was jak i dla Maluszków:)

Do góry