reklama
Blekinge
Fanka BB :)
Ja okolice Bydgoszczy dokładnie mam 8 km![]()
Ja z Bydgoszczy- Fordonu wiec technicznie do centrum mam 14 km

Witajcie !! Dolaczam do pazdziernika 2015 , Termin mam na 6.10 tam urodzi sie Moje drugie dziecko! Pierwszy synek 2 latka!
Z pierwsza Ciaza tez dzielilam sie na bb i bylo super poznalam wiele fajnych kobitek z ktorymi mam Kontakt do Dzis!!!
Pozdrawiam Was wszystkie serdeczne!!
Z pierwsza Ciaza tez dzielilam sie na bb i bylo super poznalam wiele fajnych kobitek z ktorymi mam Kontakt do Dzis!!!
Pozdrawiam Was wszystkie serdeczne!!
Czesc dziewczyny ! Jestem w 6 tygodniu
Bardzo sie ciesze z malej fasoleczki, mam nadzieje ze poznam tu jakies fajne kobitki z ktorymi bede mogla porozmawiac
Pozdrawiam wszystkich !
Bardzo sie ciesze z malej fasoleczki, mam nadzieje ze poznam tu jakies fajne kobitki z ktorymi bede mogla porozmawiac
Pozdrawiam wszystkich !
Juszka1988
Witam, mam na imię Justyna, lat 26:-) Mam prawie 11 miesięcznego synka Tymoteusza, a termin obecnej ciąży na 28 październik :-)
Z okolic Rybnika :-)
Z okolic Rybnika :-)
Ostatnia edycja:
Witam nazywam się Agata mam 32 lata,dwie córeczki Sandrunia 11 lat i Julci 8 lat. Mieszkam w województwie Dolnośląskim, w Legnicy :-) Ciąża była jak najbardziej planowana,mam nadzieje że tym razem będzię synuś
Mąż się bardzo cieszy że nam się udało,a córeczki już się nie mogą doczekać dzidziusia.
Mąż się bardzo cieszy że nam się udało,a córeczki już się nie mogą doczekać dzidziusia.Juszka1988
Szczęśliwa_mamusia czuje się bardzo dobrze, dolegliwości ciążowych brak. W poprzedniej ciąży miałam tak samo :-) i oby tak było i tym razem hehe
Xmamuska gratulacje ;-)
Moja tez planowana :-) Ale my tym razem byśmy chcieli córeczkę :-)
Xmamuska gratulacje ;-)
Moja tez planowana :-) Ale my tym razem byśmy chcieli córeczkę :-)
welcia86
Początkująca w BB
Hey Ewelina lat 28 mamy już 5,5 letnia córeczkę planowany poród to 24.10 mieszkamy koło Bolesławca na Dolnym Śląsku xmamuska to nie daleko
reklama
Tez mieszkam w woj. dolnoslaskim
Świdnica
Pozdrawiam mamusie