Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej Dziewczyny,
Mam na imię Karina.Mam 30 lat.Jestem z Warszawy.To moja pierwsza ciąża.Termin z kalkulatora to 27.10.Po wczorajszej wizycie u lekarza oficjalnie to koniec 6,początek 7 tygodnia.Teraz przede mną wszystkie badania krwi.
Witajcie
Mam na imię Ela, 34 lata, mieszkam w Londynie a pochodzę z woj. Warm-Mazur! Moja porwsza ciąża długo oczekiwana po 5 latach starań i wielu niepowodzeniach. Mam nadzieje ze tym razem sie uda! Mój maż jest z Nigerii. 31 lat- młodziak :-)
To teraz moja kolej - mam na imię Marta, 28 lat - 1-wsza ciąża (planowana) - termin na 30 października To mój pierwszy wpis na tym forum, ale mam nadzieję, że nie ostatni ;-)
I ja dołączam do Października
11tydz termin na 10/10/2015
To moja pierwsza nieoczekiwana ciąża..ale mam 28l życie zawodowe ułożone..gorzej z prywatnym
Więc wszystko przede mną
Nie wiem czy tu się przedstawiałam ale zrobię to ewentualnie drugi raz
Dagmara, 33 lata, Zielona Góra, to nasze pierwsze dziecko Termin porodu 27.10.2015 Dla nas super data! W październiku ślubowaliśmy
O jaki wstyd!!! Tyle tu gadam i gadam, a się nie przedstawiłam oficjalnie. Mam na imię Karolina, 29 lat, jestem z Warszawy. Termin porodu mam na 16.10. Jestem w ciąży bliźniaczej, więc obstawiam, że urodzę wcześniej. To będzie moje 2 i 3 dziecko. Jestem już mamą 11-miesięcznej Mai. Rodziłam w kwietniu 2014 r. [emoji5]