reklama

Pozytywny test a brak ciąży?

Agatki

Fanka BB :)
Jestem 1 dzień po terminie miesiączki, zrobiłam test jakby do pewności że ciąży nie ma bo w planach nie było, jakie było moje zdziwienie jak ujrzałam 2 kreski. Powiedzcie czy możliwe aby test wyszedł fałszywie dodatni? Jestem w mega szoku

reklama
Ja to wiem...wiadomo, bardziej nie dowierzam bo przytulanki byly aż raz jakies 2 dni po miesiaczce i to wsio, A tu pozytyw, no szok
No mogło tak być, że szybko była owulacja, a plemniki mogą kilka dni przeżyć i "poczekać".
Powtórz test jutro z porannego moczu, a najlepiej zrób betę. Będziesz mieć pewność.

Jaki robiłaś test, jaka czułość, jak mocna wyszła dziś kreska? Masz foto?

reklama
Mnie zastanawia jedno, mianowicie czy tak ciężko jest się zabezpieczać? Co chwila są jakieś posty o nieplanowanych ciążach, a przecież prezerwatywy i tabletki antykoncepcyjne są ogólnodostępne
Zabezpieczalismy się z mężem, problem w tym że musiałam przerwać branie tabletek ,bo urósł mi ogromny guz na piersi wywolany właśnie nimi, tak więc nie znasz sytuacji, nie oceniaj to raz a dwa ciążę ewentualną biorę że tak to ujme na klatę, nie mam 15 lat i ciąża problemem nie będzie, bardziej jestem poprostu zaskoczona

Mnie zastanawia jedno, mianowicie czy tak ciężko jest się zabezpieczać? Co chwila są jakieś posty o nieplanowanych ciążach, a przecież prezerwatywy i tabletki antykoncepcyjne są ogólnodostępne
Gumki potrafią zawieść tabletki też. Myślę że najlepszą antykoncepcja jest abstynencja mimo wszystko, bo organizm jak chce to potrafi nas oszukać 😆

Mnie natomiast zastanawia dlaczego dorosłe kobiety mówią na seks przytulanie 😂

Zabezpieczalismy się z mężem, problem w tym że musiałam przerwać branie tabletek ,bo urósł mi ogromny guz na piersi wywolany właśnie nimi, tak więc nie znasz sytuacji, nie oceniaj to raz a dwa ciążę ewentualną biorę że tak to ujme na klatę, nie mam 15 lat i ciąża problemem nie będzie, bardziej jestem poprostu zaskoczona
A to przepraszam. Myślałam, że to kolejny żalpost dziewczyny, która nie potrafi się zabezpieczać

reklama
Zrobiłam jeszcze jeden test teraz i chyba nawet kreska wyraźniejsza

Załączniki

• 15976657657561011167682215644736.jpg
    15976657657561011167682215644736.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 612

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry