• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

prezent pod choinke dla męża

reklama
hmmm jeśli to wam pomoże przy wyborze, to napiszę co ja dla swojego kupuję... W tym roku od Mikołaja dostanie apple telefon, jeżeli chcecie możecie obejrzeć go tutaj na tej stronie Link do: Telefony i urządzenia - Apple iPhone 5S 16GB - T-Mobile - T-Mobile fajna jest opcja video recenzji, bo wszystko ładnie opowiadają o telefonie ;) my z mężem raz na dwa/3 lata (zależy jaki sprzęt kupimy) właśnie robimy "wymianę" na święta ;) w tym roku właśnie tak wypada. myślę, że warto sobie "pochodzić" po internecie - zawsze jakiś ciekawy pomysł wpadnie do głowy

Łeee, szkoda, że mój mąż za grami nie przepada :( :p
Z tymi prezentami też co roku mam problem. Nie wiem, czy dla pań jest tego więcej, czy co, czy my jesteśmy mniej wybredne i mężowie mogą wybierać w setkach propozycji... ;)
Póki co najprawdopodobniej kupię taki sportowy zegarek - http://www.czaszegarkow.pl/nixon-the-time-teller-niebieski-plastik-p-38353.html. Mężuś jest trenerem personalnym, prowadzi sportowy tryb życia, wobec czego najczęściej chodzi w dresie i adidasach, ale myślę, że taki zegarek pasowałby nawet do jeansów. Czytałam, że firma Nixon robi dobre zegarki, więc posłuży przez długi czas. Do tego dołączę karteczkę z dedykacją, żeby ten zegar odliczał każdą najwspanialszą chwilę spędzoną przy moim boki. No myślę, że będzie zadowolony :p

reklama
Łeee, szkoda, że mój mąż za grami nie przepada :( :p
Z tymi prezentami też co roku mam problem. Nie wiem, czy dla pań jest tego więcej, czy co, czy my jesteśmy mniej wybredne i mężowie mogą wybierać w setkach propozycji... ;)
Póki co najprawdopodobniej kupię taki sportowy zegarek - http://www.czaszegarkow.pl/nixon-the-time-teller-niebieski-plastik-p-38353.html. Mężuś jest trenerem personalnym, prowadzi sportowy tryb życia, wobec czego najczęściej chodzi w dresie i adidasach, ale myślę, że taki zegarek pasowałby nawet do jeansów. Czytałam, że firma Nixon robi dobre zegarki, więc posłuży przez długi czas. Do tego dołączę karteczkę z dedykacją, żeby ten zegar odliczał każdą najwspanialszą chwilę spędzoną przy moim boki. No myślę, że będzie zadowolony :p
No to powiem szczerze że masz często łatwiej bo mój mąż ma firmę budowlaną i majsterkuje i tak naprawdę nie mam pomysłów już na prezenty bo ma od młotka po wkretarkę i piłkę ☺ a twój pomysł z zegarkiem jest super ale kiedys kupiłam mu zegarek to kurzy sie od tamtej pory bo dowiedziałam sie że małżonek nie nosi zegarków a ja sie zastanawiałam jeszcze w czasach narzeczeństwo czemu on nie ma wcale zegarka ☺

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry