reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

A ja właśnie zamówiłam na allegro tę żyrafkę. Fakt, droga jak na gumową zabawkę, ale chyba coś w tym musi być, że cieszy się tak dużym zainteresowaniem;-)

reklama
no jasna sprawa :tak::-D
tylko, że ja z krzesełkami nie miałam wcześniej doświadczenia i zastanawiam się na co konkretnie zwrócić uwagę, co jest ważne przy wyborze...
bo firma nie ma chyba aż takiego znaczenia

no jasna sprawa :tak::-D
tylko, że ja z krzesełkami nie miałam wcześniej doświadczenia i zastanawiam się na co konkretnie zwrócić uwagę, co jest ważne przy wyborze...
bo firma nie ma chyba aż takiego znaczenia

Ja miałam poprzednio drewniane bo nie było wogule takich wypasionych.Ale u nas na forum regionalnym dziewczyny sobie chwalą to krzesełko dlatego się zdecydowałam.Ma regulowane siedzisko chyba pisało ,że 6 pozycji i oparcie też a jak do wigilii mała nie siądzie to na półleżąco bedzie z nami przy stole .Pod spodem ma koszyk na zabawki to mniej miejsca będa mi zajmowały i no przede wszystkim jest składane.A tak to sama nie wiem na co zwróciłabym uwage bo niektórzy wogule nie mają karmią w leżaczku lub w fotelku samochodowym.Moja lubi jesc siedząc mi na kolanach bo w leżaczku wierci sie strasznie:-)

Na swieta jedziemy do Polski wiec prezenty kupujemy tylko mojej rodzince czyli mama, tata, brat i babcia. Tacie kupujemy cisnieniomierz, bratu gre na PS3, babci ksiazke w wierszami i zostala tylko mama... Nie mam pojecia co jej kupic:confused2:

CHOGATA swietne krzeselko! Tez sie teraz nad nim zastanawiam :-)

reklama
POstanowiłam troche odświeżyc wątek i w związku z nieuchronnie zbliżającym sie tak ważnym świetem naszych maluchów zaproponować wam wpisywanie tu ciekawych prezentów dla naszych solenizatów. Może znajde tu jaką inspirancje??:-)

Do góry