reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

reklama
Nie ma problemu z linkami.
Chodzi mi o taki stoliczek http://allegro.pl/item991472618_aktywny_stoliczek_dwujezyczny_fisher_price_stolik.html ten angielski w sumei nei potrzebny, ale bardzo mi się podoba :-). Poza tym jak oglądałam stoliczni większość ma conajmniej 2 języki :p.

Co do polisy to u nas Oliwia taką też ma :-), a dodatkowo ma tez konto w walucie gdzie wpłacamy jej pieniążki co miesiąc. Do 18tki się trochę uzbiera :-).

Efe doskonale wiem o czym mówisz... Szlag mnie trafia jak widze te ceny. Rozumie, że zabawki to świetny interes, ale cholera z jednej pensji ledwo dolimy, to skąd na zabawki mamy jeszcze brać??
Zazdroszcze tym dziewczynom, które w lumpkach fajne rzeczy nieraz trafiają. U nas w lumpkach zabawek brak :-(

tez mi sie te stoliczki podobają,ale cena mnie odstrasza
ja myśle jeszcze o takiej fontannie z piłeczkami,szwagierki cora dostała na roczek i byla zachwycona

No my też teraz zaciskamy pasa a ja rozglądam się za dodatkową pracą.
A mój jedyny lump który zabawki ma jest tak oblegany że nic w nim nie ma jak przychodzę w wolnej chwili:( Ale jakby co to myślę o sierpniowych dzieciaczkach ;) Bo ceny są naprawdę masakryczne.
A tę fontannę też mi pani w sklepie polecała ale już jej nie mają.

reklama
Do góry