Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Efe [/B zgadzam sie ceny sa swietne!! Wszystko mi sie podoba, najchetniej wszystko bym Alexowi kupila tylko skad kase na to brac:-( Ale ta fontanna juz troszke nizej cenowo od stoliczka <mysli> Czy roczne dziecko bedzie potrafilo sie bawic juz taka fontanna?? Kasiu jak to bylo u ciebie??
hahaha ceny są świetne!

ma któraś z was doświadczenie z tym pchaczem? SKUTER-CHODZIK PLAYSKOOL 2w1 od HASBRO - KURIER!!! (986631404) - Aukcje internetowe Allegro lub z takim CHICCO 2010 EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ 2w1 +GRATIS! (992402768) - Aukcje internetowe Allegro czy w ogóle się one przydają, czy to zbędna rzecz?
myślałam też o czymś takim DREWNIANA pchanka pchajka WESOŁY SMOK tania wys. (993629416) - Aukcje internetowe Allegro, a na dzień dziecka kupimy chyba huśtawkę HUŚTAWKA Z ATESTEM FOTELIK M10034 NAJTANIEJ (992806886) - Aukcje internetowe Allegro
Monika o twojej zabawce mówiła mi Jola, ze dzieci to lubią i też się zastanawiam :-). Tylko gdzie to trzymać.
bo w domu też nie mam gdzie :-(