reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

W sklepie biedronka od wczoraj są namioty dla dzieci za 30 zł. Tak myśle kupić moze ten namiot, dokupic piłeczki i prezent na Dzień Dziecka z głowy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
i kupiłam dzisiaj tą huśtawkę i Majka zadowolona :-)
zakupiłam również wiaderko z grabkami, foremkami itp.-przyda się nad morze czy nawet do piaskownicy ;-)
no ale co kupić na dzień dziecka? nadal nie wiem... bo o roczku to nawet nie wspomnę

Też myślałam nad wiaderkiem i resztą sprzętu, ale boje sie, że mała wszystko pakować będzie do buzi, a do piasku jeszcze nie miałam odwagi jej puścić, więc debiut w piaskownicy może niech będzie z pustymi rączkami :-)

Też myślałam nad wiaderkiem i resztą sprzętu, ale boje sie, że mała wszystko pakować będzie do buzi, a do piasku jeszcze nie miałam odwagi jej puścić, więc debiut w piaskownicy może niech będzie z pustymi rączkami :-)
pierwszy raz to na pewno bez zabawek do piasku, sam piasek to juz atrakcja ;)
ale nad morze będę mieć zabawki jak znalazł :)

nie wiem czy to dobre miejsce, ale zapytam :))
co dajecie swoim mamom na Dzień Matki? bo nie mam za bardzo pomysłu :(
myślałam o takiej ramce z naszym wspólnym zdjęciem i odciskami Mai NAJPIEKNIEJSZE RAMKI Z GLINKĄ ramka gliną GRATIS (1017695619) - Aukcje internetowe Allegro pełno tego na allegro...

a co wymyśliłyście na Dzień Dziecka? ja w sumie kupiłam Mai tą huśtawkę i wiaderko z zabawkami w intermarche i chyba to potraktuję jako prezent...
a może kupić jej lalkę? bawią się wasze dziewczyny lalkami?

Ostatnia edycja:
Witam!!!
widzę, że macie full pomysłów na Dzień Dziecka :)))
ale... już wielkimi krokami zbliżają się pierwsze urodzinki sierpniowych Bąbelków i się zacznie hehe
sama się wybieram w przyszłym tygodniu na roczek córeczki koleżanki - mała Nicola dostanie od mojej ekipy interaktywnego Kubusia Puchatka - cudna zabawka, miś śpiewa i opowiada, przetestowana przez mojego synka, a raczej regularnie używana, a właściwie to gnębiona i tarmoszona :)
za dwa tygodnie kolejny roczek - mojej Chrześnicy - tu po wielu dniach wybierania zabawki - padło na stolik edukacyjny Chicco - mówiący ogród
Lada dzień dziadkowie, ciocie i wujkowie, zaczną nas wypytywać o potencjalne prezenty dla naszych Maluszków...
hehe chyba zamieszkam na Allegro :)))

na Dzień Matki myślę, że bukiet kwiatów będzie najbardziej odpowiedni - ja zawsze miałam problem z prezentami, na urodziny czy imieniny to zawsze - w miarę możliwości - wcisnę jakiś banknocik :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dla swojej pociechy już jakiś czas temu kupiłam konia na biegunach na roczek. Stoi w piwnicy i czeka na swój dzień.

Na Dzień Dziecka kupujemy malutkiej klocki.

Na Dzień Matki kupuje tadycyjnie kwiatki. Ciekawa jestem czy mój mąż pamięta, że w tym roku i mnie to świeto dotyczy ;-) i kupi Martynie jakiegoś kawiatka :-)

Ostatnia edycja:
Do góry