Efe ;-) "Basen-namiot na piłeczki" - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 59.90 zł. Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin... a pileczki ok 25 zl tam kosztuja ;-)
reklama
izabela...
Fanka BB :)
a może taki basen i do niego piłeczki INTEX TRAMPOLINA SUCHY BASEN GRZECHOTKI ! KRAKÓW (998475715) - Aukcje internetowe Allegro
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Rubi basen ekstra i duży, będzie też na później.
Ten dmuchany Iza odpada, bo moja to już klęczy przy wszystkim i by wypadła jak nic.
Ten dmuchany Iza odpada, bo moja to już klęczy przy wszystkim i by wypadła jak nic.
kaskax25
mama wspaniałej trójki
A to taka mniejsza wersja stolika, Miłosz to ubóstwia wali w to rączkami, chyba każde dziecko które lubi dzwieki bedzie zadowolone. Zabawka w jezyku angielskim ale zabawa sie liczy. No i to jest dość spore i naprawde fajne za te cene, ma regulacje głośności, ciekawe piosenki, dżwieki
VTECH INTERAKTYWNY PANEL MUZYKA ŚWIATŁA (995504833) - Aukcje internetowe Allegro
Mimo ze towar powystawowy dotarł do mnie stan idealny, sprzedawca tez ok bez zatrzeżen
VTECH INTERAKTYWNY PANEL MUZYKA ŚWIATŁA (995504833) - Aukcje internetowe Allegro
Mimo ze towar powystawowy dotarł do mnie stan idealny, sprzedawca tez ok bez zatrzeżen
takiego pchacza CHICCO 2010 EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ 2w1 +GRATIS! (992402768) - Aukcje internetowe Allegro będę miała w niedzielę dla Moni ;-) przyjedzie spadek po Jaśku ;-)
tam są hamulce wiec dziecko które jeszcze nie chodzi może się już bawić piłeczkami ;-)
Super, tylko czemu to wszystko tyle kosztuje. Dzisiaj pochodziłam po sklepach w poszukiwaniu czegoś nowego do zabawy dla małej. Kupiłam jej misia i książeczkę, bo widząc ceny nie wychodziłam ze sklepu, a wynoszono mnie

Babka w sklepie mi ostatnio mówiła że furorę robią baseny z piłkami (takie małe do mieszkania), ale nawet nie spytałampo ile i jakie bo mi się do dziecka śpieszyło.
Koleżanka kupiła basen dmuchany twierdząc, że na lato się przyda i dokupiła piłeczki tak, że teraz synek bawi się w "suchy basen" w domku.
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
a co myślicie o takim FISHER PRICE CHODZIK-PCHACZ K6670, SUPER CENA (997216990) - Aukcje internetowe Allegro pchaczu?? podoba mi sie ta funkcja wózka , ale może któraś z was miała albo chociaż widziała na żywo i może coś powiedzieć. Jest tyle tych pchaczy, że nie wiem zupełnie na co sie zdecydować.
reklama
megaczka
Fanka BB :)
pchacz mamy obiecany od chrzestnej a ja Małej chyba taki basen na piłeczki kupie, i tez będę się rozglądać za takim ktory nie jest dmuchany bo w ciepły dzien fajnie by było do ogródka go wyciągnąć :-) no i nie będę się martwić że koty mi przebiją...
Podziel się: