reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

reklama
ja już niczego dmuchanego nie kupuję... Jasiek mi przez miesiąc rozpaczał jak sie jego fotel przedziurawil :-(

A to taka mniejsza wersja stolika, Miłosz to ubóstwia wali w to rączkami, chyba każde dziecko które lubi dzwieki bedzie zadowolone. Zabawka w jezyku angielskim ale zabawa sie liczy. No i to jest dość spore i naprawde fajne za te cene, ma regulacje głośności, ciekawe piosenki, dżwieki
VTECH INTERAKTYWNY PANEL MUZYKA ŚWIATŁA (995504833) - Aukcje internetowe Allegro

Mimo ze towar powystawowy dotarł do mnie stan idealny, sprzedawca tez ok bez zatrzeżen

takiego pchacza CHICCO 2010 EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ 2w1 +GRATIS! (992402768) - Aukcje internetowe Allegro będę miała w niedzielę dla Moni ;-) przyjedzie spadek po Jaśku ;-)

tam są hamulce wiec dziecko które jeszcze nie chodzi może się już bawić piłeczkami ;-)

Super, tylko czemu to wszystko tyle kosztuje. Dzisiaj pochodziłam po sklepach w poszukiwaniu czegoś nowego do zabawy dla małej. Kupiłam jej misia i książeczkę, bo widząc ceny nie wychodziłam ze sklepu, a wynoszono mnie :baffled:

Babka w sklepie mi ostatnio mówiła że furorę robią baseny z piłkami (takie małe do mieszkania), ale nawet nie spytałampo ile i jakie bo mi się do dziecka śpieszyło.

Koleżanka kupiła basen dmuchany twierdząc, że na lato się przyda i dokupiła piłeczki tak, że teraz synek bawi się w "suchy basen" w domku.

reklama
pchacz mamy obiecany od chrzestnej a ja Małej chyba taki basen na piłeczki kupie, i tez będę się rozglądać za takim ktory nie jest dmuchany bo w ciepły dzien fajnie by było do ogródka go wyciągnąć :-) no i nie będę się martwić że koty mi przebiją...

Do góry