reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

ja kupiłam okazjonalnie na allegro jakiś czas temu bo zawsze marzyłam jako dziecko:)
a się trafiło odbiór w moim mieście i fioletowy dla dziewczynki:)

Mój małż też mówi ,że koń na biegunach obowiązkowo tylko jak więsza będzie i zlikwidujemy sypialnie to sie tam graciarnie małej zrobi bo jak na razie to prawie wszystko stoi w dużym pokoju

reklama
ja kupiłam okazjonalnie na allegro jakiś czas temu bo zawsze marzyłam jako dziecko:)
a się trafiło odbiór w moim mieście i fioletowy dla dziewczynki:)
Ja sciagnelam pomysl od Ani i tez kupilam na biegunach...SLONIA:-)

Załączniki

• PC100003.jpg
    PC100003.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 48
  • PC100004.jpg
    PC100004.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 44
Ja dla siostry mam bluzke,dla szwagra sweter dla ich dzieci...kasiora:sorry:bo z czego innego by sie i tak nie cieszyli...a po drugie mam zbyt duzy dylemat co kupic 14-letniemu chlopcu i 10-letniej dziewcznce....dostana pieniazki i niech sobie sami kupia
Moim braciom chce fondnac aparat cyfrowy...:sorry: chlopaki 14 i 16 lat.I co takim??znajde tu juz 10 pixelowy za 100 € a oni beda happy.
Dla taty tez sweter a dla mamy...patelnie i...:-D klozet...bo chcialam sztucce mialy byc w lidlu za 19,99 ale pojechalam wczoraj i juz nie bylo:wściekła/y: za to od dzisiaj byly klozety takie fajne np. z palemka
lub delfinem i czyms tam jeszcze.A wiem,ze ich obecny im sie rozlecial klapa odpadla a deska sie rusza.
Mam nadzieje,ze sie nie obrazi za ten klozet:sorry:

:eek::eek:Andariel sama sie zszokowalam bo nie dalabym tyle za gumowa zabawke:sorry:

Ja również.

Mój małż też mówi ,że koń na biegunach obowiązkowo tylko jak więsza będzie i zlikwidujemy sypialnie to sie tam graciarnie małej zrobi bo jak na razie to prawie wszystko stoi w dużym pokoju

Zupełnie jak u mnie.
Na razie szukam miejsca na krzesełko do karmienia :sorry:

U mnie krzesło zamówione przyjdzielada moment i tez sie zastanawiam gdzie go upcham tzn.mieszkanie mam duże 70 m ale ja uwielbiam przestrzeń i nie cierpie zagracać mieszkania .Myslałam ,że jak mam dość spore mieszkanie to obejdzie się bez gratów dziecka w dużym pokoju ale niestety pomyliłam się:-(Dopiero jak zlikwiduje sypialnie to sie luźniej zrobie:-)

ja az sie boje co bedzie jak bedzie juz lezaczek,mała jest z nami w pokoju i jest mało miejsca,chyba pozbedę sie jednego leżaczka,bo mam dwa,jeden pożyczony od szwagierki,bedzie kącik akurat w sam raz na krzesełko

reklama
Dziadek kupił mojej Asiulce tą żyrafkę. Powiem tak: mięciutka, gumą nie śmierdzi, a czytałam, że niektórym osobom śmierdziała, jest leciutka i maluszkowi będzie ją łatwo utrzymać w rączce (moja mała jak dostała gryzaka-ślimaka z Canpolu, to dalej nie może go swobodnie trzymać, bo jest taki ciężki), fajniutko piszczy no i ma sporo części do gryzienia :] Ja jestem zadowolona i polecam dla naszych maluszków, bo większe zabawki się na razie nie sprawdzą, póki dzieci nie zaczną siedzieć.

Do góry