reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

reklama
Ponieważ po przejściu na urlop wychowawczy zacząco odczuwamy brak mojej wypłaty o prezencie na roczek pomyślałam kiedy jeszcze takowa na konto wpływała. Dzięki czemu od paru miesięcy w piwnicy czeka na Martyne koń na biegunach.

Dokładnie taki :

WYPRZEDAŻ!!!! KOŃ, KONIK NA BIEGUNACH, DźWIęK (984580314) - Aukcje internetowe Allegro

Natomiast na Dzień Dziecka myślimy o zakupie klocków. Takich dużych plastikowych. Mała miała okazje już bawić się takimi i za każdym razem była zachwycona.

Ostatnia edycja:
Kasiu inspiracja to i mi się przyda :-). Samochodzik teraz, pchacz za jakiś miesiąc kupię by był już w domu. No ciuchy to zawsze dostaje. Kolczyki babcia ma jej kupić teraz choć mojego jeszcze nie przekonałam i nie wiem co jej kupię. Może stolik edukacyjny z Fishera bardzo mi się podoba :-) . Poza tym teraz jeszcze chrzest, ale to dostanie pieniążki na konto :-), bo pomysłów mi brak, a ostatnio dostała znów zabawki więc ma się czym bawić.

Ostatnia edycja:
Matko za chwile to już nasz szkraby roczek skończą. Tez myślałam co malej kupić ale chyba założymy jej polisę posagową. Prezenty dostanie od gości a my zaczniemy w jej przyszłość inwestować. Starszą już zabezpieczamy więc czas na młodszą.

założyliśmy 2 lata temu Olce taka polisę, na która wpłacamy co miesiąc kasę. Jak wrócę do domu dokładnie sprawdzę jak ona się nazywa bo nie pamiętam w tej chwili. W każdym razie pieniądze z tej polisy są inwestowane w różne fundusze i zarabiają na siebie. W tym momencie polisa jest założona na mnie bo Ola jest niepełnoletnia ale potem będzie przepisana na nią. Ona i mój mąż są tam wpisani jako uposażeni w razie mojej śmierci Mamy ja założona w ING. Wieczorkiem dokładnie napisze o co tam chodzi.

reklama
Do góry