Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja tez o tym slyszalamPost - wszystko z Tobą w porządku - po prostu te lale są robione jako odzwierciedlenie malutkich, nowonarodzonych dzieci odwzorowując każdy szczegół. Podobno matkom, które straciły malutkie dzieci coś takiego ma pomóc. Kiedys czytałam że kobiety kupują takie lalki, wożą je w wózkach, karmią itp..dla mnie to dziwne, ale to moje osobiste odczucie.
Tez tak samo mysle
Rowerek,pchacz, szczeniaczek itpa co to jest ten szczeniaczek uczniaczek? ja taka niedoinformowana w kwestii zabawkowej![]()
:-)

My kupiliśmy tego szczeniaczka już na Gwiazdkę po pierwsze bo fajna promocja była a po drugie bo musiałam go miećA propos piosenek z zabawek, to kiedyś wracaliśmy z Mikim samochodem z dalszej trasy (jak był mniejszy) i strasznie był zmęczony i marudny, nic nie przychodziło mi do głowy, oprócz wszystkich piosenek ze Szczeniaczka Uczniaczka i dawaj wyłam jedna za drugą. Synowi podobało się![]()

Swietne są te piosenki, łatwo w ucho wpadają
A teraz to nawet Zuzi zaczął się podobać jak słyszy „kiedy bardzo cieszysz się w dlonie klaszcz” to klaszcze
jak mama oczywiście