reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
O rany..ile wasze baczki otrzymały prezentow...
hoho..

ciesze sie, ze wszystkie dzieciaczki zadowolone. bo to najważniejsze...no i , ze dorośli tez zadowoleni..

U ja dostałam pizamki z atlantica - rózowobrazowe i szlafroczek - słodkie, kolczyki i bransoletkę o rodziców,maszynkę do mielenie mięsa od chrzestnej - i jestem super zadowolona.

Filip dostał
zestaw MAMUT stoik + 2 krzesła + półki na sciane (moi rodzice+teściowie+my)
mikołaja wchodzącego po sznurku, (od moich dziadków)
kolejkie drewniana z IKEA, (od nas)
klocki zwykłe Wader + tor dla aut i pociagu Wader (od nas)
spodnie i bluze wojcik (od chrzestnego)
piankowe puzzle(od mojej siostry)
gitarę (od Tomka brata )
książeczkę z trójwymiarowymi obrazkami i włączanymi dzwiekami (od mojej cioci) i kase - coś mu kupimy

I szczerze mówiąc wszystkim uwielbia sie bawic, wiec od swiat mam wieczny spokój...

Konrad dostał:
*stolik+krzeselko Mamut od chrzestnej i tesciowej
*tanczacego tubisia +2 ksiazeczki od mojej mamy
*Fontanne piłek z Playskoola(myslalam,ze za stary na to,ale swietnie sie bawi)-od chrzestnego
*znikopis+koparke Wadera+traktor z przyczepa Wadera-od nas
*samochod Hot Weels sam jezdzi lub opcja z warkoczacym silnikiem;-)-od jacka brata
I oczywiscie pelno slodyczy:tak:

Mi też się podobają mebelki z serii Mamut;-) Czekam na otwarcie Ikei w tym roku w Dublinie:tak: Swoją drogą każdy z Dzieciaczków dostał super prezenty:tak: najważniejsze, że wszystkie zadowolone i "nieobecne":tak:

Victor też dostał masę prezentów;-) Spora część autek, traktorków, klocków została w Polsce. Przynajmniej jak przyjeżdżamy to ma się czym bawić:tak:
Od Świąt jest posiadaczem m.in. czegoś takiego:
- Playskool TONKA Potrójna Zjeżdżalnia HASBRO (518411765) - Aukcje internetowe Allegro (od chrzestnej)
- NOWY TOR HOT WHEELS 6W1 + 8 SAMOCHODÓW OD S.S (518702576) - Aukcje internetowe Allegro (od chrzestnego)
- INTERAKTYWNY STATEK PIRACKI Duży - Rewelacja !!! (518577149) - Aukcje internetowe Allegro (od męża brata)
- http://www.toys.ie/Large-Fill-and-Dump-Wagon-!A01425-prod.aspx?qwSessionID=cf2bd345-5761-4382-a8db-0ffdfa31e341 (od dziadków)
- http://www.toys.ie/Tiny-n-Tuff-Buildables-City-!E09064-prod.aspx?qwSessionID=94a5c7f1-b0b6-48d6-aa99-173bc227545f (od dziadków)
- poduszkę polarową z Autkiem Disney, ubranka (od nas)
- słodycze i pieniądze na mebelki (od dziadków, bo stwierdziliśmy, że i tak ma już dużo zabawek);-)

Tak się zastanawiam co będzie za dwa miesiące jak będzie miał urodziny... nawet nie wiem co mu kupić:sorry2:

reklama
To ja musze sie przyznac ale mammutów nie znosze:zawstydzona/y::no: Nie dosc ,ze brzydkie to wszedzie ich pełno. Za to bardzo podobaja mi sie inne mebelki dziecięce z ikei, te drewniane: łóżka z barierkami czy stoliki z krzesełkami sa super:tak:
A jesli chodzi o prezenty to u nas specjalnie na nasza prosbe umiarkowanie-nie chce zeby Marta miała w pokoju festyn zabawek-dostała kilka fajnych ksiązeczek , 3 rózne układanki i nowy wózek dla lalek(poprzedni juz w śmieciach bo sama do niego wchodziła;-))I tak uwazam ,ze za duzo na jeden raz.

Do góry