Miśka 5
Mamy lutowe'07
U nas z prezentami umiarkowanie: dużo ładnych ubranek, dwie paki klocków lego duplo( najlepszy prezent, bawi się kilka h dziennie:-)), znikopis (kolejny i niestety taki jak już ma od 6 miesięcy), 2 lalki, miś, super książeczki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Oli też lubi wszelkiego rodzaju układanki i puzzle, ale tego akurat sporo ma. Tak sobie myślę, czy by tego nie zaproponować, fajne i niedrogie, a do tego nie mamy niczego takiego:
Sama tez myslałam o czyms takim ale sie nie odwaze-moje dziecko tylko raz miało w rękach kolorową kredę -skonczyło sie na odmalowywaniu jej pokoiku.
Pozbyłam sie juz stolika chicco , warsztatu fishera, garnuszka sortera. Jednak zostało mi jeszcze pare roznych fisherów i tak sie zastanawiam czy mała jeszcze wroci do tych zabawek czy moge dalej odgruzowywac dom?;-)Starszaki wyrosły,choc Dominika jeszcze nieraz cos namaluje.Konrad tez lubi,ale odkad ma znikopis,to czesciej na nim tworzy swoje dziełaNo, rozumiem, że Ty masz dość, Tyciaa dzieci
Bawią się chętnie
![]()

Dla Oliwki zabawki z dźwiękiem mają szczególną wartość, zawsze je preferowała. Ale grającej żyrafy z klockami też się pozbyłam, sorter z dźwiękiem jeszcze mamy, ale bawi się nim sporadycznie. Stolik edukacyjny się sam rozleciałA mam do Was jeszcze takie pytanie , czy wasze dzieci bawia sie jeszcze grajacymi zabawkami?Dla Marty mogłyby juz nie istniecPozbyłam sie juz stolika chicco , warsztatu fishera, garnuszka sortera. Jednak zostało mi jeszcze pare roznych fisherów i tak sie zastanawiam czy mała jeszcze wroci do tych zabawek czy moge dalej odgruzowywac dom?;-)
Ale nadal bawi się elektronicznymi organkami, książeczką Fisher Price (teraz powtarza po tej lektorce wyrazy), laptopem.