WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Kasia,cudny.A chrzestny ma gest.Ciekawe co na wesele kupi
;-).
O tym samym pomyślałam;-)

Kasiad Paulina będzie napewno baaardzo zadowolona

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia,cudny.A chrzestny ma gest.Ciekawe co na wesele kupi
;-).

Za tymi puzzlami to może się tu dla Vicka rozejrzę;-) Ja też kupuję swojemu sporo książeczek, malowanek, kredek, flamastrów, bo chce żeby ćwiczył zdolności manualne i nie tylko, bo moją cierpliwość do sprzątania po też;-)

Chrześniaczka ma 6 lat i własną piaskownicę przy domku.
nawet już jej prawie kupiliśmy, ale w drodze do kasy okazało się, że koła się blokują. 
Jak dla mnie to i dla dziewczynki ten zolwik jest dobryOliwieczka, fajny zestaw Zosia dostała od męża siostry
A ja mam do Was pytanko. Moja chrześniaczka zażyczyła sobie od Zająca zestaw do piasku. Wypatrzyłam coś takiego w reklamówce Tesco:
TACZKA " ŻÓŁW OGRODNIK" SUPER ZESTAW (597400781) - Aukcje internetowe Allegro
Zastanawiam się, czy mogę jej taki zestaw kupić, czy to nie jest bardziej zestaw dla chłopcaChrześniaczka ma 6 lat i własną piaskownicę przy domku.
Dla Oliwki nadal nic nie mam. Dziś coś wypatrzę. Wczoraj z sklepie nie chciała puścić samochodunawet już jej prawie kupiliśmy, ale w drodze do kasy okazało się, że koła się blokują.
Widziałam też taki samochód dla dziewczynki z laleczką robiący bańki, ale czy ona się będzie czymś takim bawiła![]()