Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A właśnie.... mnie za miesiąc czeka wyjazd na chrzest.
Mojemu kuzynowi urodził się synek.
Ten kuzyn jest chrzestnym Milenki.
I nie mogę sobie za cholerę przypomnieć, co Milenka (albo ile) od nich dostała na swój chrzest i mam teraz dylemat co/ile im dać
Chyba nie na koniec szkoły średniej;-) Absolutorium (z łac. aboslutorium - zwolnienie) – to zwyczajowe stwierdzenie zakończenia studiów wyższych bez uzyskania dyplomu. Absolutorium jako wpis w indeksie uzyskuje się po zdaniu wszystkich egzaminów i dokonaniu zaliczeń wymaganych programem studiów. Uzyskanie absolutorium jest koniecznym warunkiem przed przystąpieniem do obrony pracy dyplomowej
Absolutorium nie ma znaczenia prawnego, nie potwierdza ukończenia studiów, nie uprawnia także do posługiwania się tytułem zawodowym.
dziewczyny co jest na topie .... tzn szukam prezentu dla 6 latka .... choinka ostatnio był Ben10 czy jak mu tam nie chce być nie na czasie i kupić coś co jest już nie modne