reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

Na Duplo to mnie nie stac:no:.Tym bardziej,ze troche tych prezentow musze kupic:sorry:.
Anitka strasznie mi sie podobaja te zestawy:tak:.Konrad byłby w niebowziety:tak::-).

A no i właśnie w tamtym roku w Makro te zestawy były o wiele tańsze niż tu na Allegro.Może w tym tez coś rzucą,mąż jest często ,muszę mu dpowiedzieć,by sprawdzał co jakichś czas.Ja bym chciała koniecznie coś z helikopterem,ten szpital to chyba najbardziej by mu sie spodobał.:tak:
To jeszcze fajne,ale młody śmieciarki ma
SMOBY Ecoiffier Abrick KLOCKI SŁUŻBY PORZĄDKOWE (784941486) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Rozalka fajne te zestawy:tak:

Hubek zachwycony tym kempingiem z playmobil:tak::-D ciągle sie nim bawi teraz. Musze przyzynac ze zabawka wykonana super,, dopracowana w każdym szczególe:tak::-) polecam!!:tak:
jeszcze czekamy na farme teraz:-) no i juz wiem, ze pod choinke tez bedzie playmobil - prezenty składkowe:tak::-)

Szymkowi kiedyś kupiłam straż pożarną z wymienionych zestawów i powiem tak jakoś średnia jeśli chodzi o możliwość przyczepienia dachów ludziki samochód czy helikopter są całkiem OK.
jedynie co jest całkiem do d...to dłuższa wersja wozu strażackiego przy najmniejszym skręcie odpada przyczepa.

były, były, i chyba przed wielkanoca tez były:tak: będa tez puzzle dla puzzlomaniaków;-):-D

Dziewczyny szukam bajki "Dora poznaje świat" - wiem, że leci na VH1, ale o godz. 7.30, a wtedy Hubek dopiero wstaje , czasem nawet później, a podobało mu sie i chciałabym, żeby oglądał, ty,barzdiej, ze uczy tez słówek angielskich:tak: ma któraś z was ta bajke na DVD, czy VCD?? chetnie bym przegrała:sorry:

Ja niestety nie mam takiej bajki :no:

A czy któraś z Was ma może jeżdżący pociąg po torach dla swojego malucha?

mamy kolejkę elektryczną:tak: ale Hubek sie nia nie bawi, jak dostał to właczyliśmy, chwila radosci była i poszedł do innych zabawek...:sorry: moze teraz by trzeba ja odkurzyc i ze strychu znieść:confused: TAtus miał wiekszą radośc z tego prezentu....;-):-D

reklama
Rosmerta ja nie mam Emilka też rzadko się na nią załapie bo wstaje później :sorry:
a nie można gdzieś ściągnąć ?

Joasiek nie :no:

Do góry