reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
a dlaczego nie ma szans na wymianę skoro to ich błąd???niech kurierem wyślą na wymianę.ja raz tak miałam nie wiem jak to było zrobione ale było.kurier zabrał potłuczoną lampę a raczej jej klosz a zostawił mi karton z nowym kloszem.

Dlatego Karola, że już nie ma czasu, wątpię, żeby gość miał taką z prostkątną u siebie, a zanim zdobędzie to będzie po świętach. A piaskolina ma być na Gwiazdkę. Pewnie facet wkleił pierwsze lepsze zdjęcia ze strony producenta i nie zwrócił uwagi, że jest inna.

Szkoda :-(.A moze jednak dowiedz sie u sprzedawcy.Gdyby jednak miał,to faktycznie kurier zdarzyłby dostarczyc...:sorry:

reklama
Do góry