Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tu oryginalne:Tylko pytanie po ile są tusze do niego? Bo widzę, że trzeba kupić 5 oddzielnych jednokolorowych opakowań. Wiesz może WolfiA jakie tusze się do tego Cannona stosuje?

Karola a może polecasz jakiś odkurzacz, bo w przyszłym roku planuje zakupfajne ale jakie drogieja to się totalnie nie znam na żadnym tego typu sprzęcie mogę z wami pogadać o mikserach robotach kuchennych to już prędzej
![]()

Nie wiem na ile zdjęć, tym bardziej, że ja się nie nastawiam zbytnio na wydruki zdjęć;-) Z mojego doświadczenia natomiast, z drukarką Canona wynika, że fajne jest to, że możesz dokupić brakujący tusz bez wymiany pozostałych, bo np. w HP miałam dwa jeden czarny, a drugi kolorowy i bywało tak, że jak kończył się którykolwiek, mimo że drugi mógł być jeszcze prawie pełny, to nie szło nic wydrukować, tylko trzeba było wymienić. Raz mi się zdarzyło, że wymieniałam dwaCiekawe na ile zdjec starczy ten zestaw za 70 zl?![]()
Poza tym Canon nie ma zbyt drogich tuszy, jest dużo zamienników i są naprawdę wydajne moim zdaniem
sąsiadka ma i pożyczyłam na jeden dzie wyprałam obicia kanapy fotela krzesła i wykładzinę.super mega rewelacja napewno teraz na taki zbieramy koniec i kropka. jedyny minus to frochę cięzki i sporawy w porównaniu z takim na worek ale napewno odkurza jak mega ssawa.a środki piorące do niego są dobre bo ładnie wszystko piorą.No A widzisz, a ja właśnie myślałam o jakimś do praniaWolfia zdecydowanie nowy zelmer na wodę nowszy model wodnika![]()
ja bym chciała taki prezent cudne
Oryginalne buty EMU Australia - Stinger Hi - 36/37 (843239431) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ten kolor.

Czyli odkurzacz z PL będę ściągać, bo oni tu zelmera nie mają
Jaki to dokładnie model?
Mam już ich dosyć jak widzę te wszystkie Irlandki w nich
Te pokoślawione i beznadziejnie brudne kozaczki mnie rozwalały jakieś 2 lata temu jak zaczął być ich wysyp