reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

Ja się dziś nabijam z R... Emilka chciała pieska interaktywnego koloru różowego wiec R pół poznania przejechał i przeszedł i w końcu znalazł :-D

reklama
Jejciu, swietne prezenty dziewczyny pokupowalyscie. A ja jeszcze jestem z tym daleko w polu. Tylko dla Milenki mam lala Baby Born - bo tak chciala.
A co dla meza, i rodzicow, to nie mam pojecia.:szok:

Ja prezenty zakupiłam w listopadzie - poszłam na łatwiznę w tym roku i wszyscy dostana kosmetyki

no tylko jeszcze Filip mi zastał, maż i siostra i bratanek męża....wszystko co najgorsze, bo nie mam pomysłu...za duzo każdy ma...

a ja wymyśliłam że dokupię Szymkowi pianinko dziś mają być w lidku ale pewnie się na nie rzucili bo tylko 99 a ja jeszcze tam nie byłam dopiero za pól godziny się wybieram.

super prezenciory dziewczyny
ja sie w końcu zdecydowałam juz na 200%
wczoraj zakupił maz dla kondzia tarcze do darty
t_52661948-52db0ac5.jpeg

a dla 6 latka kupił mikroskop

Z dziećmi to jest prościej, bo cieszą się praktycznie ze wszystkiego, a z dorosłymi to już ciężej:-p No i im się jest starszym, tym chyba droższe te prezenty:rofl2:

Agusiu
bardzo ciekawe i oryginalne prezenty - super:tak:

Gosiu to się tata spisał na medal, że znalazł takiego jak trzeba;-):tak::tak:

nie dostali tych pianinek :sorry:
Szkoda, ale jak jest coś ciekawego to na wstępnie już prawie nie ma:sorry: Pewnie innego Lidla nie macie nigdzie w pobliżu?

reklama
a ja wymyśliłam że dokupię Szymkowi pianinko dziś mają być w lidku ale pewnie się na nie rzucili bo tylko 99 a ja jeszcze tam nie byłam dopiero za pól godziny się wybieram.
u nas też nie było:no:

super prezenciory dziewczyny
ja sie w końcu zdecydowałam juz na 200%
wczoraj zakupił maz dla kondzia tarcze do darty
t_52661948-52db0ac5.jpeg

a dla 6 latka kupił mikroskop
świetne :tak:

Wolfia oj tata dumny ze znalazł :-Dschował w torbę na szafę a Emilka wyczuła że coś tam jest i do mnie dziś po cichu że tam piesek i ciągle się cieszy że pewnie gwiazdor jej przyniesie "różowego" pieska :eek::-D

Co do dorosłych to my w tym roku nie robimy prezentów :no: nie ma kasy za dużo wydatków tylko coś symbolicznie chcemy zrobić i z Emilką jutro będziemy dekorować pierniczki w prezencie :rofl2: później się pochwalimy co nam wyszło :tak:

Do góry